Tadilatlara 6 milyon TL harcandı, 4 yeni ‘ihale’ de yolda

Tadilatlara 6 milyon TL harcandı, 4 yeni ‘ihale’ de yolda

TBMM’deki tadilat işleri için kasım ayı itibariyle 6 milyon TL harcandı. F Blok Mutfak tadilatı için 2 milyon 574 bin TL ödendi. Yapılması öngörülen tadilatlar için 4 yeni ‘ihale’ de yolda

Tadilatlara 6 milyon TL harcandı, 4 yeni ‘ihale’ de yolda
16px
24px
17.11.2019 18:59
ABONE OLgoogle

TBMM bu yıl yapılan tadilatlar için toplam 6 milyon 315 bin TL harcadı. F Blok’ta bulunan mutfağının tadilat ve onarımı için 5 Temmuz tarihinde ihale yapıldı. Mutfak tadilatı için toplam 2 milyon 574 bin TL ödendi.

TBMM girişine “güvenlikli nizamiye binası” yapılması için de 22 Temmuz’da ihale yapıldı. İhale sonucuna göre, nizamiye binasının yapımına toplam 2 milyon 79 bin TL harcanacak. TBMM Halkla İlişkiler Binası’nın bodrum katında bulunan asansör çevresine mermer duvar kaplaması ve söve yapılması için de 15 Şubat tarihinde de ihale yapıldı. İhale sonucuna göre de tadilat için 106 bin 900 TL ödendi.   Tehlike saçıyor! TBMM'de onarılmayan yerler için uyarı yapıldı

Meclis’in 15 Temmuz’da bombalanan iç bahçedeki hasarlı bölümleri de ihaleye çıktı.

TESİSATA 634 BİN TL



TBMM’de bu yaz yapılan tesisat tadilatı içinde 28 Haziran tarihinde ihale yapıldı ve 634 bin TL harcandı. “Reflektörlü Boya ile Boya Yapılması ve Dilatasyonlarda Su Yalıtımı Yapılması” başlığı ile yapılan ihale için harcanan tutar ise 284 bin TL’yi geçti. TBMM Yerleşkesi içerisindeki bina cephesi ve doğal taş onarımı için 3 Temmuz tarihinde ihale yapıldı. Onarım ihalesini sonucuna göre de 637 bin TL harcandı.

YENİ İHALELER YOLDA

Meclis’te dört yeni tadilat işi daha yapılacak. Kamu İhale Kurumu’nda yer alan bilgilere göre TBMM bahçesine lokanta binası yapılması için ihale yapıldı. Bahçe lokantası yapımı için verilen tekliflerin değerlendirildiği belirtilirken 10 milyon TL’lik bütçe ayrıldığı öğrenildi. TBMM’nin 15 Temmuz’da bombalanan iç bahçedeki hasarlı bölümler içinde ihaleye çıktı. Otobüs garajı ve Meclis TV’nin de tadilat işleri için ihale yapıldı. İhaleler teklif değerlendirme aşamasında.

İsmail Arı/Birgün

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde