TÜSİAD üyesi ünlü iş kadını fena dağıttı: İşler küfelik

TÜSİAD üyesi ünlü iş kadını fena dağıttı: İşler küfelik

İş dünyasının önde gelen isimlerinden Ömer Dinçkök'ün kızı Ayça Dinçkök, önceki gece fena dağıttı.

TÜSİAD üyesi ünlü iş kadını fena dağıttı: İşler küfelik
16px
24px
18.07.2012 07:47
ABONE OLgoogle

Beyoğlu sokakları, Elif Boyner'in ardından bu kez de Ayça Dinçkök'ün 'yüksek alkollü' hallerine sahne oldu. İstiklal Caddesi'nde eğlenen işkadını, çıkışta sevgilisinin sırtına binip 'Eve kadar taşı aşkım' dedi. Gazetecilerin çekimde olduğunu görünce de kamerayı kırmaya çalıştı

İş dünyasının önde gelen isimlerinden Ömer Dinçkök'ün kızı Ayça Dinçkök, önceki gece fena dağıttı. 2004-2008 yılları arasında TUSİAD Yönetim Kurulu Üyeliği yapan ve şu anda Akkök Şirketler Grubu'nun İcra Kurulu Üyesi olan Ayça Dinçkök, Beyoğlu'nda bir gece kulübünde eğlendikten sonra sevgilisiyle İstiklal Caddesi'nde yürüdü.

50 METREDE BİR ÖPÜCÜK

Yol boyunca 50 metrede bir sevgilisini dudağından öpen Dinçkök, ardından da sevgilisinin sırtına binerek 'Eve kadar taşı beni ne olur aşkım' dedi. Görüntülendiğinin farkında olmayan işkadını, bir anda patlayan flaşlar sonucu 'Ne oluyor be' diyerek büyük panik yaşadı.

Yaşananları görüntüleyen TV muhabirinin 'Babanız sizi bu halde gördüğünde ne düşünecek?' sorusu üzerine küplere binen Dinçkök, önce kendilerini görüntüleyen muhabirin fotoğraf makinesine yumruk atarak 'Ver ulan onları bana terbiyesiz herif' dedi.

'DERHAL YANIMA GELİN!'

Hızını alamayan işkadını, çekim yapan kamerayı yere atmak istedi. Tehditler savuran ve sevgilisi tarafından güçlükle yatıştırılan Dinçkök, 'Kapatın kameraları ve derhal yanıma gelin. Beni dinleyin yoksa çok fena olur' diyerek emirler yağdırdı.

Samet Aday/Akşam

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde