TÜSİAD değil, Fenerbahçe yönetimi

TÜSİAD değil, Fenerbahçe yönetimi

Fenerbahçe Kulübü’nün yeni Başkanı Ali Koç, vizyonunun yanı sıra güçlü yönetimi ile de ses getirdi.

TÜSİAD değil, Fenerbahçe yönetimi
16px
24px
04.06.2018 09:23
ABONE OLgoogle

 Ali Koç’un, Koç grubunun 2 numaralı ismi olması büyük önem taşıyor. 

Ali Koç’un yönetiminde iş dünyasından öne çıkan en önemli karakter TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik. Yine Yapı Kredi’ye çağ atlattıran Burhan Karaçam da Koç’un önemli isimlerinden. 

- Erol Bilecik (TUSİAD Başkanı)

Nevres Erol Bilecik , Türk İşadamı, Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, Index Grup CEO'su. İstanbul Teknik Üniversitesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden 1987 yılında mezun oldu.

- Burhan Karaçam (Yapı Kredi eski CEO'su)

Burhan Karaçam, 2003 yılından bu yana finans sektörünün yanı sıra çeşitli sektörlerdeki (gayrimenkul geliştirme, teknoloji, perakende, otomotiv... v.b.) projelerin stratejik tasarım ve uygulama faaliyetlerine devam ediyor.

- Semih Özsoy (İş adamı)

Semih Özsoy, 29 Nisan 1968 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Öğrenimini Yüksek Lisans düzeyinde tamamlayan Semih Özsoy , sanayi ve tekstil iş kolunda ilerlemektedir. Fenerbahçe Spor Kulübü'nde 2013 yılına kadar basketbol şube sorumlusu görevini üstelenen Semih Özsoy , evli ve 2 çocuk babasıdır.

- Burak Çağlan Kızılhan

Burak Kızılhan, 1984 yılı doğumlu. Şişli Terakki’de ilkokulu okuyan Burak Kızılhan liseyi Fransız Lisesi'nde okudu. Üniversite'yi ise İngiltere’de elektronik mühendisliği bölümünde okuyan Burak Kızılhan, bugün AE Arma-Elektropanç’ın CEO'su ve Fortune Türkiye’nin hazırladığı “Gelecek Vaat Eden 20 Yönetici” listesinde yer alıyor.

- Sevil Zeynep Becan (Üst düzey yönetici)

Koç Holding merkezinde sürdürdüğü görevini müteakiben 1989-1994 yılları arasında sırası ile Pakistan ve Tayvan’da eşinin görevi nedeni ile bulunduğu ülkelerde Koç Grubu şirketlerinin tedarik aktivitelerini yürüttü. Türkiye’ye  döndükten sonra Henkel, Mc Donald’s, Metro Grubu, Tesco gibi büyük şirketlerde yönetici olarak çalıştı.

Şaban Erdikler

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olmuştur. Maliye Müfettişi olarak 6 yıl kamu hizmetinden sonra Arthur Andersen’e vergi müdürü olarak katılmış, 1992 yılında Arthur Andersen Türkiye Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlüğü, 1994 yılında ise Balkan Ülkelerinin sorumluluğunu üstlenmiştir. Erdikler, 2001 yılında Andersen Organizasyonu’nun Türkiye Bölümünü bir diğer uluslararası denetim kuruluşu olan Ernst & Young çatısı altında başarıyla toplamış, Ernst & Young Türkiye Organizasyonunda da 3 yıla yakın bir süre Türkiye Başkanlığı yapmış, 2004 yılı Ocak ayında bu görevinden ayrılarak Erdikler Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'yi kurmuştur.

Mustafa Tankut Turnaoğlu

Turnaoğlu, 2010'dan bu yana Singapur'da P&G Kumaş Bakım Kategorisi Asya ve Avustralya Bölgesi Genel Müdürlüğü görevini yürütüyor. Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olan Turnaoğlu'nun, Massachusetts Üniversitesi Uluslararası Pazarlama bölümünden de yüksek lisans derecesi bulunmakta. Tankut Turnaoğlu evli ve üç çocuğu var.

Fethi Pekin

Ali Koç’un yönetim listesinde yer alan Fethi Pekin 29 Eylül 1969 yılında İzmir’de doğdu. Avukatlık görevini yürüten Pekin evlidir.

Metin Şen

Fenerbahçe’nin efsane başkanlarından biri olan Ali Şen’in oğlu olan iş adamıdır.

- Turhan Şahin (İşadamı)

Turhan Şahin eski Fenerbahçe yöneticisidir. İş Adamı.

- Kemal Danabaş

İş Adamı olan Mustafa Kemal Danabaş aynı zamanda 1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu Üyesi.

- Acar Sertaç Komsuoğlu

Acar Sertaş Komşuoğlu, Sarı Lacivert Derneği Başkanı ve aynı zamanda Enerji Yayın Grubu Başkanlığı yapmaktadır. Enerji Petrol Gaz and Gas & Power Newspaper şirketinde başkanlık yapmaktadır.

- Simla Beyazıt Türker (Mutlu Akü eski sahibi, işkadını)

1997-2013 yılları arasında Mutlu Akü ve Malzemeleri Sanayi A.Ş.'de görev yaptı, 2004 yılında Yönetim Kurulu Üyeliğine getirildi. Ayrıca Güntürksoy Turizm Yatırımları Sanayi A.Ş.'nde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmakta.

- Ömer Okan

Okan Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı. Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan'ın oğlu olan Ömer Okan, koyu Fenerbahçeliliği ile biliniyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde