TÜSİAD'a başkanlık için ne dedi

TÜSİAD'a başkanlık için ne dedi

TÜSİAD Başkanlığı için adı geçen Ali Kibar ilk kez konuştu. İşte yorumu..

TÜSİAD'a başkanlık için ne dedi
16px
24px
26.10.2009 13:16
ABONE OLgoogle

Bugün Gazetesi Ekonomi Müdürü Celal Toprak, geçtiğimiz hafta köşesinde TÜSİAD Başkanlığı için Ali Kibar'ı öne çıkaran bir yazı yazmıştı.

Toprak yazısında, "TÜSİAD'da önce Ali Kibar başkan olmalı, sonra da seçim sistemi değişmeli Türkiye'nin en etkin işadamlarının üyesi olduğu TÜSİAD'da sıkıntılı bir süreç yaşanıyor.Sıkıntı başkanlık seçiminde yaşanıyor gibi görünse de durum hiç de öyle değil.

Aklıselim bazı isimler ise Ali Kibar üzerinde duruyor. Ali Kibar'ın tam destek verilmesi halinde başkanlığa sıcak yaklaşacağı belirtiliyor. Ali Kibar'ın başkan olması ile birlikte TÜSİAD'ın son dönemde arasında sorun varmış gibi görünen Anadolu sermayesi ile de bağlantı kurması söz konusu olacak.

Ali Kibar Anadolu sermayesi ile iyi ilişkileri olan başaralı bir isim." diye yazmıştı.

Biz de Ali Kibar'ı bir akşam Bekir Okan'la yürürken yakaladık. Kibar'a "Sizin hakkınızda gazetede bir haber var" diye söyleyince önce Bekir Okan korktu. "TÜSİAD'a başkanlık için adınız geçiyor, ne düşünüyor sunuz?" sorusunda Kibar "Yok öyle birşey, bizden daha gençler var" dedi.

Bekir Okan ise "Ben de Ali biriyle mi yakalandı. O nu mu soracaksın diye koktum" şekldinde konuştu.

Bekir Okan, Ali Kibar'ın TÜSİAD Başkanlığına yakıştığını ama zamanı olduğunu söyledi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLAR

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde