TÜSİAD'a İsrail'den sürpriz ziyaret

TÜSİAD'a İsrail'den sürpriz ziyaret

TÜSİAD, İsrail’deki muadil kuruluşu MAI Başkanı Zvi Oren ve beraberindeki heyeti ağırladı.

TÜSİAD'a İsrail'den sürpriz ziyaret
16px
24px
08.05.2013 13:31
ABONE OLgoogle

TÜSİAD, İsrail’deki muadil kuruluşu olan İsrail İmalatçılar Birliği (MAI) Başkanı Zvi OREN ve beraberindeki heyeti TÜSİAD Genel Merkezi'nde ağırladı.

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz'ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, Türkiye ve İsrail arasındaki ikili ekonomik ilişkileri canlandırmak için ortak bir eylem planı üzerinde duruldu.

Bu çerçevede iki kurumun işbirliğinde etkinlikler düzenlenmesi, karşılıklı heyet ziyaretleri organize edilmesi ele alındı. Ayrıca, Türk ve İsrail üniversiteleri arasında teknoloji alanındaki işbirliği imkânları tartışıldı.

Toplantıda ortak çalışma alanlarını ele almak üzere TÜSİAD ve MAI Başkanlarının başkanlık edeceği bir yürütme komitesi kurulması kararlaştırıldı. Komite belirlenecek sektörler üzerinde çalışmalar yürütecek. Komitenin ilk toplantısının sonbaharda İsrail’de yapılması konusunda anlaşma sağlandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde