TÜSİAD, Paris'te seminer düzenliyor

TÜSİAD, Paris'te seminer düzenliyor

TÜSİAD, Paris'te “Türkiye Avrupa'da: Makroekonomik Gelişmeler ve Bölgesel Kalkınma Perspektifleri” başlıklı seminer düzenliyor

TÜSİAD, Paris'te seminer düzenliyor
16px
24px
14.12.2007 15:30
ABONE OLgoogle

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ve Uluslararası Geleceğe Yönelik Araştırmalar ve Bilgi Merkezi (CEPII –  Centre d'études Prospectives et d'Informations Internationales) 17 Aralık 2007 tarihinde, Fransa'nın başkenti Paris'te bir seminer düzenleyecek. “Türkiye Avrupa'da: Makroekonomik Gelişmeler ve Bölgesel Kalkınma Perspektifleri” başlıklı seminerin açılış konuşmalarını, TÜSİAD Dış İşleri Komisyon Üyesi Cem Duna, MEDEF Uluslararası İlişkiler Direktörü Catherine Minard ve CEPII Yönetim Kurulu Başkanı Christian Stoffaës yapacak.

İki oturumdan oluşacak seminerin ilk oturumu, “Yeni Makroekonomik Gelişmeler ve Sektörel Görünüm” başlığını taşıyor. Başkanlığını TÜSİAD Dış İşleri Komisyon Üyesi Cem Duna'nın gerçekleştireceği bu oturumda, T.C. Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Erdem Basçı, CEPII Ekonomisti Deniz Ünal-Kesenci, Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Alparslan Korkmaz ile Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) Ekonomisti Jean-Raphaël Chaponnière birer konuşma gerçekleştirecek.

Başkanlığını CEPII Başkan Yardımcısı Michel Fouquin'in yapacağı “Bölgesel Kalkınma ve Perspektifler” başlıklı ikinci oturumda ise, Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi Alpay Filiztekin, OECD Ekonomik İşler Bölümü Avusturya-Türkiye Bürosu Şefi Rauf Gönenç, TÜRKONFED Başkanı Celal Beysel ve Paris – IX Dauphine Üniversitesi Euriscoi Ögretim Üyesi Jean-François Jacques konuşmacı olarak yer alacak.  

Tarih:  17 Aralık 2007, Pazartesi
Yer:  La Masion de la Mutualité
24, rue Saint Victor – 75005 Paris
Saat:  09:00 – 13:00

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde