TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik'i kim dolandırdı?

TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik'i kim dolandırdı?

TÜSİAD Başkanı Nevres Erol Bilecik, aynı zamanda İndeks Bilgisayar Sistemleri Mühendislik Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin de kurucusu. Duyduğumuza göre, başkanın şirketinde ilginç bir dolandırıcılık olayı yaşanmış.

TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik'i kim dolandırdı?
16px
24px
27.04.2018 13:02
ABONE OLgoogle

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Nevres Erol Bilecik, aynı zamanda İndeks Bilgisayar Sistemleri Mühendislik Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin de kurucusu.

İndex Grub’un CEO ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini de yürütüyor. Başkanın şirketi İndeks Bilgisayar 1989 yılında Türkiye genelindeki bilgisayar firmalarına, ihtiyaç duydukları tüm ürünleri, iyi organize olmuş bir bilgisayar dağıtıcısı kimliği altında sağlamak amacı ile kurulmuş.

Halen 200'den fazla dünya markasının dağıtımını gerçekleştirmekte, 500 personele ve 8 binden fazla iş ortağına sahip. İndeks, 2001’den bu yana bilişim teknolojileri sektöründe liderliği elinde bulunduruyor.

Bir holding yapısında faaliyet gösteren İndeks, hepsi farklı teknoloji ürünleri alanlarında faaliyet gösteren sekiz şirketi bünyesinde barındırıyor. İndeks’in grup şirketleriyle birlikte konsolide cirosu 2017’de 4 milyar TL’nin üzerine çıkmış. Devasa bir şirketten bahsediyoruz. Dolayısıyla biz gazeteciler için haber değeri taşıyor. Hele de şirketin sahibi TÜSİAD Başkanı olunca haber değeri daha da artıyor. 

Duyduğumuza göre, başkanın şirketinde ilginç bir dolandırıcılık olayı yaşanmış. Bize gelen bilgilere göre, çalışanlardan biri şirketi 250 bin dolar dolandırmış. Bu yüzden şirket hesapları açık vermiş.

Ancak dolandırılan kişi bulunamamış. İndeks Bilgisayar’ın içinde uzunca süredir bu olay konuşuluyormuş. Yeni bilgiler gelirse aktarmaya devam edeceğiz. Umarız TÜSİAD Başkanı olayı çözer kimse zan altında kalmaz…

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde