TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy'a şok tepki!

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy'a şok tepki!

TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy'a Yalova'da turizm acentelerinden tepki.

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy'a şok tepki!
16px
24px
25.05.2016 12:58
ABONE OLgoogle
TÜRSAB Yalova Bölgesel Yürütme Kurulu seçimi 26 Nisan salı günü Yalova”da gerçekleştirildi.

Basına kapalı gerçekleştirilen seçimde yaşanan hararetli tartışmalar, bir acente yetkilisinin Sözcü WhatsApp İhbar Hattı’na video göndermesiyle ortaya çıktı.

Acente temsilcilerinin ihbar hattına gönderdiği videolarda TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy’a tepki gösteren üyeler görülüyor. Seçimi protesto eden acentlerin “BYK” seçiminin usulsüz yapıldığını iddia etmesi üzerine sinirler gerildi.

“ÜYELER OY DEPOSU OLARAK KULLANILIYOR”

Yalova’da yaşanan tartışmayı ve olay sırasında kaydedilen videoda sert ifadeler kullanılıyor. Toplantı konusunda turizmciler şunları dedi; “Söz konusu toplantı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Türsab bünyesinde 38 olan BYK sayısı  usulsüz ve haksız bir şekilde 39’lara yükseltiliyor. Tüzüğe göre yönetimin böyle bir hakkı yok. Fakat mevcut başkanımız krizlerle boğuşan turizm sektörünün ve üyeleri olan turizm seyahat acentelerinin haklarını arayacağina, böl parçala yönet sistemiyle Bursayı Yalova’dan ayırarak ayrı bir BYK kuruyor.”

YALOVA BYK KURULDU

Tartışmaların gölgesinde tamamlanan beçimin sonucu TÜRSAB resmi sitesinden yayınlandı.

Açılamada “TÜRSAB Yönetim Kurulunun 03.02.2016 tarih ve 8 no.lu olağan toplantısında alınan karar gereği geçmiş yıllarda Yalova'da temsilcilikle temsil edilen Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) ilimizde artık Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) olarak temsil edilecek” denildi.
Sözcü
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde