TTNET’ten 37.9 TL taksitle iPad kampanyası

TTNET’ten 37.9 TL taksitle iPad kampanyası

TTNET, mevcut ve yeni müşterileri için başlattığı kampanyası ile WiFi özellikli iPad Air ve iPad mini cihazları 24 ay taksit ile sunuyor.

TTNET’ten 37.9 TL taksitle iPad kampanyası
16px
24px
24.07.2014 11:29
ABONE OLgoogle
TTNET, sunduğu avantajlı cihaz kampanyalarına devam ediyor. TTNET müşterileri, 24 ay taksit imkanı ile iPad Air Only WiFi modeline ayda 69,9 TL, iPad mini Only WiFi modeline ise ayda 37,9 TL ödeyerek sahip olabiliyor. Kampanyadan yararlanan TTNET’liler sınırsız TTNET WiFi hizmetinden ve Tivibu Cep servisinden de 24 ay boyunca ücretsiz yararlanabilecek.
 
Türkiye’nin lider internet şirketi TTNET, mevcut ve yeni müşterileri için başlattığı kampanyası ile WiFi özellikli iPad Air ve iPad mini cihazları 24 ay taksit ile sunuyor.
 
TTNET’in 24 ay taksit kampanyasıyla iPad Air Only WiFi modeline ayda 69,9 TL, iPad mini Only WiFi modeline ise 37,9 TL taksitle sahip olmak mümkün.
 
TTNET farkıyla iPad Air Only  WiFi ve iPad mini Only WiFi tablete sahip olan kullanıcılar; 5 bini aşkın noktada bulunan TTNET WiFi hizmetinden ve cep telefonlarından ve tabletlerden televizyon ve sinema izleme keyfi sunan Tivibu Cep servisinden 24 ay boyunca ücretsiz yararlanacak.
 
31.10.2014 tarihine kadar sürecek Apple iPad Air Only WiFi ve Apple iPad mini Only WiFi kampanyasından yararlanmak isteyenler Türk Telekom Ofislerine, TTNET Bayilerine başvurabilir, www.ttnet.com.tr’den online talepte bulunabilirler.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde