TTNET Kurumsal'dan ''1 numara'' fikir

TTNET Kurumsal'dan ''1 numara'' fikir

TTNET yeni dijital platformlarını çok ilginç bir mekanda tanıttı.

TTNET Kurumsal'dan ''1 numara'' fikir
16px
24px
11.04.2013 15:16
ABONE OLgoogle

TTNET yeni dijital platformlarını tarihi Baharat Yolu’nun önemli duraklarından Mısır Çarşısı’nın 1 numaralı olan Pandeli Restoran'da tanıttı.

1901 yılından beri hizmet veren Pandeli Restoran, İstanbulluların çok az bildiği bir mekan. Ancak Robert De Niro'nun bile yemek yediği ilginç bir yer.

Bu tarihi mekanda ilk kez TTNET basın toplantısı düzenledi. Toplantıya TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya’nın ev sahipliğinde Türk Telekom Grup CEO Hakam Kanafani ve medya mensupları katıldı. Toplantıda ''ttnetcarsi.com.tr'' ve ''okacabukaca.com'' adlı iki e-ticaret platformunun tanıtımı gerçekleşti.

TTNET Kurumsal İletisim Direktörü Sinan Cem Şahin, toplantıyı bir otelde yapmak yerine Pandeli Restoran'da yaparak gazetecileri farklı bir atmosferde ağırlamak istediklerini söyledi. Pandeli Restoran'ı arayarak bulduklarını belirten Şahin, ilk kez kendilerinin basın toplantısı yaptığını belirtti.

Küçük bir mekan olan  Pandeli Restoran'ın yemekleri ise oldukça leziz. Bilmeyenler için Pandeli, Mısır Çarşısı'nda Balık Pazarı kapısının üst katında hizmet veriyor..

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde