TT spor kulübünde çocuklara toplu taciz iddiası: Bazıları, 'Benim ne suçum' var diye kaçmaya çalışıyordu

TT spor kulübünde çocuklara toplu taciz iddiası: Bazıları, 'Benim ne suçum' var diye kaçmaya çalışıyordu

Türk Telekom çocuk basketbol takımı oyuncularına taciz skandalı! 11-14 yaş arasındaki çocuklara yapılan toplu taciz videoya alındı. Skandala karışan isimler arasında takım koçu da var.

TT spor kulübünde çocuklara toplu taciz iddiası: Bazıları, 'Benim ne suçum' var diye kaçmaya çalışıyordu
16px
24px
07.08.2018 05:05
ABONE OLgoogle

TÜRK Telekom iletişim firmasının spor kulübünün çocuk basketbol takımında taciz skandalı yaşandı.

Aydınlık’ın edindiği bilgiye göre, kulübün basketbol bölümünde ‘koç’ M. E. ve yardımcısı A.Ş.’nin de karıştığı skandal, bir otel odasında yaşandı.

11-14 yaş arasındaki erkek çocuklar, takım arkadaşlarının yanında, sırayla taciz edildi. O anlar, odada bulunanlar tarafından videoya kaydedildi ve olaya adı karışan takım koçu M.E'nin buzlanmış bir fotoğrafına yer verildi.

Aydınlık'ta "Spor kulübünde çocuklara toplu taciz" başlığıyla yayımlanan haberde, bir spor kulübünün basketbol bölümünde koç M.E ve yardımcısı A.Ş'nin, 11-14 yaş arasındaki erkek çocukları sırayla taciz ettiği ileri sürüldü.

Takımın koçu M.E.

Olayın bir otel odasında yaşandığı öne sürülen haberde, "Aydınlık’a ulaşan görüntülerde çocukların belden aşağısının çırılçıplak soyularak yatağa yüzüstü yatırıldığı görülüyor.

Görüntülerde çocukların özel bölgelerine zorla krem sürülüyor ve sprey sıkılıyor" dendi. Gazete yöneticileri, habere düştüğü notta taciz anına ilişkin görüntüleri ve olaya karışın kişilerin isimlerini yetkililere ulaştıracaklarını kaydetti.

Haberde, söz konusu videoda yer alan görüntülerde şunların yaşandığı iddia edildi:

"Bazı çocuklar 'Benim ne suçum var' diye kaçmaya çalışıyordu, bazı çocuklar da 'Çok acıyor' diye bağırıyordu. Bu sırada da bazı kişilerin tekbir getirdikleri duyuluyor.

Görüntülerde bazı çocukların erkeklik organlarına da tokat atıldığı görülüyor. Çocuklara karşı zor kullanıldığı net olarak görünüyor."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde