TT’de Akdemir ve Şahin şoku: İki önemli yönetici gözaltında

TT’de Akdemir ve Şahin şoku: İki önemli yönetici gözaltında

TTNET Bireysel İş Birimi Genel Müdürü Erkan Akdemir ve Türk Telekom Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Şahin gözaltında

TT’de Akdemir ve Şahin şoku: İki önemli yönetici gözaltında
16px
24px
24.07.2016 09:15
ABONE OLgoogle
FETÖ/PDY’nin darbe girişimi soruşturması kapsamında, Türk Telekom’un (TT) iki önemli üst düzey yöneticisi gözaltına alındı.

TTNET Bireysel İş Birimi Genel Müdürü Erkan Akdemir ve Türk Telekom Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Şahin gözaltında. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma çerçevesinde Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, dün akşam saatlerinde Akdemir ve Şahin’i gözaltına aldı.

FETÖ soruşturması kapsamında kurumda 198 kişinin işine son verilmişti. Uzun yıllar kamuda görev yapan Akdemir, TT’nin özelleştirilmesi döneminde yönetim kurulu başkanlığını yürütmüştü.

Daha sonra CİSCO Türkiye Genel Müdürlüğü görevini yürüten Akdemir, 2006 yılından sonra Avea’da genel müdürlük yapmıştı. Akdemir, TT’deki marka birleşmesinin ardından ise bireysel iş birimi genel müdürü olarak görev yapmaya başlamıştı.

Avea’da genel müdür yardımcısı olan Şahin de yine TT’deki birleşme süreci ile TT’de genel müdür yardımcılığı görevine geçmişti.

Şahin’in, darbe gecesinde çalışanların görev yerlerini terk etmesine neden olan mesaj attığı iddia edilmişti. Habertürk
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde