TRT Spor'da Lutfi Arıboğan depremi!

TRT Spor'da Lutfi Arıboğan depremi!

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun 27 Mayıs'ta yapılacak Genel Kurul Toplantısı'nda başkanlığa aday olan Lutfi Arıboğan hakkında dün TRT Spor'da yayımlanan bir haber şok etkisi yarattı

TRT Spor'da Lutfi Arıboğan depremi!
16px
24px
15.05.2015 14:25
ABONE OLgoogle
Türkiye Basketbol Federasyonu'nun 27 Mayıs'ta yapılacak Genel Kurul Toplantısı'nda başkanlığa aday olan Lutfi Arıboğan hakkında dün TRT Spor'da yayımlanan bir haber şok etkisi yarattı! Olayın 'sorumlusu' olduğu iddia edilen TRT Spor İstanbul Müdürü Ahmet Fisunoğlu görevden alındı ancak olayın aslı biraz farklı!

TRT Spor 'da yayımlanan haberde Türkiye Basketbol Federasyonu Başkan Adayı Lutfi Arıboğan’ın, Fenerbahçe’nin UEFA’dan ceza almasında etkin rol oynadığı ve Galatasaray ’ın yaşadığı ekonomik krizin sorumlusu olduğu ileri sürülerek, “Nerede başarısızlık orada Arıboğan” ifadesi kullanıldı.

TRT SPOR İSTANBUL SORUMLUSU GÖREVDEN ALINDI AMA…

Haberden sonra kurumun haberin sorumlusu olarak gördüğü TRT Spor İstanbul Müdürü Ahmet Fisunoğlu’nu görevden aldığı iddia edildi. 

TWITTER’DAN İSYAN ETTİ

Fisunoğlu yaptığı açıklamada görevden alındığını doğrulayarak ancak bunun Lutfi Arıboğan haberiyle ilgisi olmadığını söyledi. Fisunoğlu, Twitter'dan da "Allah insanı her türlü kötülükten, ama en çok İFTİRADAN korusun" açıklaması yaptı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde