TOKİ'den restore ve hastane ihalesi

TOKİ'den restore ve hastane ihalesi

TOKİ Başkanlığı, hastane inşaatı ve restore için ihaleye çıkacak. İşte ihaleler...

TOKİ'den restore ve hastane ihalesi
16px
24px
05.02.2008 15:33
ABONE OLgoogle

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Denizcilik Müsteşarlığı İstanbul binasının güçlendirilmesi ve restore edilmesi işini yaptıracak. TOKİ ayrıca, Tekirdağ Çorlu'ya 300 yataklı devlet hastanesi inşaatını da ihaleye çıkaracak.

 Denizcilik Müsteşarlığı'nın İstanbul'daki tarihi binasının güçlendirilmesi ve restore edilmesi işi yaptırılacak. Yer tesliminden itibaren toplam 450 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, TOKİ'de ''açık ihale usulü'' ile 29 Şubat 2008 tarihinde saat 10.00'da gerçekleştirilecek. Tüm isteklilere açık olan ihalede yerli istekliler lehine yüzde 15 fiyat avantajı uygulanacak. İhale dokümanı TOKİ'de görülebileceği gibi aynı yerden bedeli mukabili satın alınabilecek.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, ihale günü ihale saatine kadar anahtar teslimi götürü bedel üzerinden komisyona verilecek. Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşmesi yapılacak. Söz konusu ihalede istekliler, teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

ÇORLU, 300 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

 TOKİ, Tekirdağ Çorlu'ya 300 yataklı devlet hastanesi inşaatı için ihale açtı. Konvansiyonel kalıp sistemiyle betonarme karkas 300 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işlerinin ihalesi TOKİ'de ''açık ihale usulü'' ile 17 Mart 2007 tarihinde saat 10.00'da yapılacak. Toplam süresi yer tesliminden itibaren bin 275 gün olarak belirlenen işin ihalesine tüm istekli firmalar katılabilecek.

Buna göre ihalede, yerli istekliler lehine yüzde 15 oranında fiyat avantajı uygulanacak. İhale dokümanı TOKİ'den bedeli karşılığı satın alınabilecek. Teklif mektupları ise ihale günü, ihale saatine kadar anahtar teslimi götürü bedel üzerinden komisyona verilecek.

İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak. Tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar, teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde