TOKİ'den 147 milyon liraya alışveriş merkezine uygun işyeri satışı

TOKİ'den 147 milyon liraya alışveriş merkezine uygun işyeri satışı

TOKİ Başkent Ankara'da Ufuk Üniversitesi'nin, Armada Alışveriş Merkezi'nin karşısındaki arsasında ''Next Level'' projesini hayata geçiriyor.

TOKİ'den 147 milyon liraya alışveriş merkezine uygun işyeri satışı
16px
24px
13.12.2011 15:05
ABONE OLgoogle

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), kaynak geliştirme uygulaması kapsamında 147 milyon liraya alışveriş merkezine uygun işyeri satacak.

Kaynak geliştirme projelerinden elde ettiği gelirle yoksul ve alt gelir grubundaki vatandaşlara konut inşa eden TOKİ bu kapsamda Başkent Ankara'da Ufuk Üniversitesi'nin, Armada Alışveriş Merkezi'nin karşısındaki arsasında ''Next Level'' projesini hayata geçiriyor. Projede alışveriş mağazalarının yanı sıra, ofis, rezidans ve süit daireler ile fuaye toplantı salonları ve sinema da yer alacak.
 
TOKİ'nin kaynak geliştirme kapsamındaki Next Level projesinde yer alan 34 bin 596 metre karelik alışveriş merkezine uygun işyeri, rekor fiyatla açık arttırmaya çıkarılıyor. Açık arttırma, 23 Aralık'ta, saat 15.00'te, TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki merkez binasında yapılacak.
 
Açık artırma katılmak isteyenlerin 500 bin lira teminat yatırması gerekiyor. Teminat bedeli Halk Bankasının Gimat Şubesi'ne TOKİ teminat (açık artırma) hesabına yatırılacak.
 
Ankara'nın en gözde noktalarından Armada Alışveriş Merkezi'nin karşısında bulunan arsaya inşa edilen işyerinin geliri TOKİ, Ufuk Üniversitesi ve Pasifik İnşaat tarafından paylaşılacak.
 
TOKİ geliriyle yoksula ev yapıyor

Ülkemizdeki konut açığının kapatılması için sürekli projeler üreten TOKİ, yoksul ve alt gelir grubu vatandaşlara dönük sosyal konut projelerini hasılat paylaşımı ve kaynak geliştirme projelerinden elde ettiği gelirle finanse ediyor.
 
İdare, bu amaçla lüks konut, işyeri, dükkan gibi gelir elde edeceği projeler yaparak kazandığı geliri, yoksul insanların sağlam ve güvenli ortamlarda barınması için kullanıyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde