TOBB: Güçlü tedbirleri ivedilikle bekliyoruz

TOBB: Güçlü tedbirleri ivedilikle bekliyoruz

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, dolardaki hızlı yükselişle ilgili ekonomi yönetimine mesaj verdi....

TOBB: Güçlü tedbirleri ivedilikle bekliyoruz
16px
24px
23.05.2018 16:18
ABONE OLgoogle

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, dolardaki hızlı yükselişle ilgili ekonomi yönetimine mesaj verdi. Hisarcıklıoğlu, "Ekonomi yönetimimizden piyasaları rahatlatacak ve yükseliş trendini tersine çevirecek güçlü tedbirleri ivedilikle bekliyoruz" dedi.

Dolardaki hızlı yükseliş sonrası iş dünyasının temsilcilerinden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'ndan açıklama geldi. Tweetterdan açıklama yapan Hisarcıklıoğlu şunları söyledi:

Şirket bilançoları ve enflasyon üzerinde ciddi bir risk oluşturan kur artışlarının, piyasalarda paniğe yol açmadan yönetilmesi son derece önemlidir. Ekonomi yönetimimizden piyasaları rahatlatacak ve yükseliş trendini tersine çevirecek güçlü tedbirleri ivedilikle bekliyoruz.

Türkiye ekonomisi bu tür çalkantılara karşı mukavemetlidir. Hedeflerimiz doğrultusunda çalışmaya, iş ve aş üretmeye devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye’ye yatırım yapanlar her zaman kazandı, yine kazanacaktır.

İşte o tweetler 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde