TMSF, Toprak'ın yağını da satıyor

TMSF, Toprak'ın yağını da satıyor

TMSF, Toprak Lice Yağ ve Yem Fabrikası TV Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü satışa çıkaracağını duyurdu.

TMSF, Toprak'ın yağını da satıyor
16px
24px
18.01.2011 09:23
ABONE OLgoogle

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Toprak Lice Yağ ve Yem Fabrikası TV Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü satışa çıkaracağını duyurdu. 

     TMSF'nin web sitesinde yer alan satış duyurusuna göre, 12 milyon dolar muhammen bedele sahip olan Toprak Lice Yağ ve Yem Fabrikası Ticari ve İktisadi Bütünlüğü 22 Şubat Salı günü satışa çıkarılacak. 1 milyon 200 bin dolar teminat istenen Ticari ve İktisadi Bütünlüğü için 21 Şubat Pazartesi gününe kadar teklif alınacak. 

     Kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle gerçekleştirilecek ihale, kurulun onayı ile sonuçlandırılacak. 

     Kapalı zarfla teklif veren katılımcılar arasından açık artırma aşamasına katılmaya hak kazananlar ile verilen en yüksek teklif üzerinden ihaleye açık artırma ile devam edilecek. Kurul en yüksek teklifin muhammen bedelin altında kalması halinde açık artırma aşamasında en yüksek ilk üç teklifi veren katılımcı arasında ihaleye pazarlık usulü ile devam edilmesi yönünde karar alabilecek. Kurulun ihaleye pazarlık usulü ile devam edilmesine karar vermesi halinde pazarlık 25 Şubat Cuma günü yapılacak. 

     İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiye ''www.tmsf.org.tr'' web sitesinin ''Satış İlanları'' sayfasından ulaşılabilir.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde