TİM ihracat rakamlarını nerede açıklayacak?

TİM ihracat rakamlarını nerede açıklayacak?

TİM, kasım ayında ihracat rakamlarını açıklayacağı yeri açıklamadı. Ancak açıklama başka yerden geldi...

TİM ihracat rakamlarını nerede açıklayacak?
16px
24px
26.10.2007 16:16
ABONE OLgoogle
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Kasım ayı ihracat rakamlarını Çorum'da açıklayacak.

Çorumlu Eğitimci Sanayici ve İşadamları Dayanışma Derneği (ÇESİAD) Başkanı İbrahim Sezikli, TİM'in Kasım ayı ihracat rakamlarını Çorum'da düzenlenecek toplantıda açıklayacağını söyledi. Çorum'un ekonomik açıdan İç Anadolu'nun önde gelen kentlerinden biri olduğunu hatırlatan İbrahim Sezikli, "Orta Karadeniz olarak ifade edilse de Çorum yarı kapalı bir ekonomiye sahip. Bireysel ihracat yapan firmalarımız var, ancak ihracat Çorum'un tamamıyla gündemine oturmuş değil. Çorum'un ihracat bazında ufkunu açabilmek, Çorum'un adını ülkede duyurmak için böyle bir organizasyon yaptık." dedi.

Çorum Valiliği ile ÇESİAD tarafından ortaklaşa organize edilen toplantıya Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, TİM Başkanı Oğuz Satıcı ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Türkiye'nin önde gelen bazı şirketlerinin yöneticilerinin katılacağını ifade eden Sezikli, kente gelecek iş adamlarının yatırım için de inceleme yapacaklarını sözlerine ekledi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde