TİM Başkanı İsmail Gülle, Erzurum'da böyle karşılandı

TİM Başkanı İsmail Gülle, Erzurum'da böyle karşılandı

TİM Anadolu Meclisimizin 2. Buluşması Doğu Anadolu Bölgesi Erzurum'da gerçekleşiyor.

TİM Başkanı İsmail Gülle, Erzurum'da böyle karşılandı
16px
24px
17.03.2019 23:01
ABONE OLgoogle

Türkiye İhracatçılar Meclisince ilki 1011 Şubat tarihlerinde Gaziantep'te TİM Güneydoğu Anadolu Meclisi adıyla gerçekleştirilen bölgesel buluşmaların ikincisi TİM Doğu Anadolu Meclisi adıyla 1820 Mart 2019 tarihleri arasında Erzurum'da düzenleniyor.

Açık iletişim platformu niteliğinde olan istişare buluşmaları kapsamında 18 Mart Pazartesi günü katılımcılar ihracat konusunda bilgilendirilecek, Doğu Anadolu Bölgesinin ihracatına ilişkin veriler, analizler ve fırsatlar paylaşılacak. Ayrıca, yine 1920 Mart tarihlerinde ise Erzurum’da düzenlenecek olan “TİM Kobi İhracat Seferberliği” konulu ihracata ilişkin eğitim programı düzenlenecek.

Kalabalık bir iş ve medya grubuyla Erzurum'a gelen TİM Başkanı İsmail Gülle için havalimanında halaylı-davul zurnalı bir karşılama töreni düzenlendi. 

DAİB Başkanı Ethem Tanrıver, havalimanında Gülle'yi çiçeklerle karşıladı. Sonra da Erzurum'un yöresel oyunlarıyla davetlilere hoş bir karşılama töreni düzenlendi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER...  

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde