THY uyardı: İstanbul Havalimanı'na en az 1 saat erken gelin

THY uyardı: İstanbul Havalimanı'na en az 1 saat erken gelin

İlker Aycı, İstanbul Havalimanı'ndan uçacak yolculara en az 1 saat daha erken gelme uyarısı yaptı

THY uyardı: İstanbul Havalimanı'na en az 1 saat erken gelin
16px
24px
22.01.2019 11:03
ABONE OLgoogle

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, 1-3 Mart arasında İstanbul Havalimanı'na taşınma sürecinde 12 saatlik dilimde uçuş yapılmayacağını söyledi. Aycı, uçuşlarda kısa bir süre azalma olacağını daha sonra kademe kademe artacağını belirtti. Aycı, İstanbul Havalimanı'ndan uçacak yolculara en az 1 saat daha erken gelme tavsiyesi yaptı.

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, İstanbul Havalimanı'na taşınma süreciyle ilgili NTV'nin sorularını yanıtladı. 

Aycı şunları söyledi:

"1 Mart'ta başlayacak taşınma 45 saat sürecek. Bazı yoğunluklar oluşabilir. Tüm İstanbullulardan bizi maruz görmesini istiyorum. Taşınma süreci geçici bir süre, bize sabır göstermelerini rica edeceğim.

"KISA SÜRE UÇUŞLARDA AZALMA OLACAK"

Taşınma Basın Ekspres yolundan olacak. 1-3 Mart arasında kısa bir süre uçuşlarda azalma olacak. Daha sonra kademe kademe artış olacak. Taşınma süresinde yolcuların minimum etkilenmesi için çalışma yapıyoruz. Yolcuları en az rahatsız ederek bu işi tamamlayacağımızı umuyorum.

12 SAAT UÇUŞ YOK

Uçuş yapmadığımız 12 saatlik bir süre var, 1-3 Mart arasında. Onu ilan edeceğiz. 45 saat içinde ara ara diğer uçuşları yapmaya devam edeceğiz."

"1 SAAT DAHA ERKEN GELİN" UYARISI

İlker Aycı, 3 Mart'tan itibaren İstanbul Havalimanı'nı kullanacak yolculara da uyarıda bulundu. Aycı, "Yolculardan 3 Mart itibariyle en az bir saat daha erken gelmelerini tavsiye ediyorum. Burada bir miktar daha fazla yürüyüş var" dedi.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı, 3 Mart'tan sonra Atatürk Havalimanı’na business jetler, VIP uçaklar ve kargo uçakların ineceğini kaydetti.

İstanbul Havalimanı'na taşınma süreci 1-3 Mart tarihleri arasında olacak. Bu tarihten itibaren yolcular Atatürk Havalimanı'ndan uçuş gerçekleştirmeyecek.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde