THY, iç hat seferlerinde uçtuğu il sayısını 34'e çıkarıyor

THY, iç hat seferlerinde uçtuğu il sayısını 34'e çıkarıyor

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, 4 Haziran'dan itibaren İstanbul'dan 34 ile iç hat seferleri düzenleneceğini açıkladı.

THY, iç hat seferlerinde uçtuğu il sayısını 34'e çıkarıyor
16px
24px
01.06.2020 20:16
ABONE OLgoogle

Twitter hesabından açıklama yapan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, 4 Haziran'dan itibaren İstanbul'dan 34 ile iç hat seferleri düzenleneceğini açıklarken, "Ankara'dan 15 ile; Sabiha Gökçen'den 14 ile iç hat seferlerimiz yapılacaktır" dedi.

Ekşi'nin paylaşımı şu şekilde:

"4 Haziran'dan itibaren: TK olarak İstanbul'dan 34 Anadolu iline; Anadolujet olarak: Ankara'dan 15 ile; Sabiha Gökçen'den 14 ile iç hat seferlerimiz yapılacaktır. İç hat seferlerinin kademeli yapılması sebebi ile geçmişten kalan seferler zorunlu olarak tarifeden çıkarılmıştır

İptal edilen seferlere ait biletlerde HIÇ BİR HAK KAYBI OLMAYACAKTIR. Biletler ISTENEN iç hat sefere değişiklik cezası ve ücret farkı alınmadan değiştirilecektir. Seferinize 3 günden fazla bir süre var ise yoğunluğu önlemek için çağrı merkezimizi daha sonra arayınız."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde