THY'den düşündüren hediye: ABD yolcusu çocuklara 'Heroes' yazılı çanta veriliyor

THY'den düşündüren hediye: ABD yolcusu çocuklara 'Heroes' yazılı çanta veriliyor

Türkiye genelinde 'Hero' yazan tişörtü giyenler gözaltına alınmaya devam ederken THY, ABD yolcusu çocuklara 'Heroes' baskılı çanta vermeye başladı.

THY'den düşündüren hediye: ABD yolcusu çocuklara 'Heroes' yazılı çanta veriliyor
16px
24px
08.08.2017 15:58
ABONE OLgoogle

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast girişiminde bulunduğu iddiasıyla yargılanan Gökhan Güçlü'nün 13 Temmuz'daki duruşmaya üzerinde "Hero: Heroes are immortal" (Kahraman: Kahramanlar ölümsüzdür) yazan bir tişörtle gelmesinin ardından Türkiye genelinde üzerinde Hero yazan tişörtler giyen insanlara yönelik bir gözaltı dalgası başlatıldı.

Gözaltına alınanlara yöneltilen suçlama ise terör örgütü propagandası olarak dosyalara geçti. Türkiye'nin gündeminden düşmeyen 'Hero' tişörtlü giyenler hakkında ise gözaltı işyemleri devam ediyor.

’Hero’ yazılı tişört giyenlere dört gözaltı bir tutuklama

Darbe suçundan yargılanan Gökhan Güçlü'nün 'Hero' yazan tişörtle duruşmaya gelmesinin ardından örgüü suçu kapsamında yargılananların tek tip elbise giymesiyle ilgili olarak da çalışma başlatıldı.

THY'DEN DÜŞÜNDÜREN HEDİYE 

Türkiye genelinde 'Hero' yazan tişörtle dolaşanlar gözaltına alınmaya devam ederken, THY, ABD'ye yolculuk yapan çocuklara üzerinde 'Heroes' yazılı çantalar hediye etmesi dikkat çekti. Lacivert ve turuncu renklerden oluşan çantalar çocuklara verilmeye devam ediyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde