THY’den Mesut Yılmaz kararı: 7500 uçuş mili hediye

THY’den Mesut Yılmaz kararı: 7500 uçuş mili hediye

Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz, geçen günlerde Los Angeles’tan İstanbul’a uçarlarken oğulları hayatını kaybetmişti.

THY’den Mesut Yılmaz kararı: 7500 uçuş mili hediye
16px
24px
03.01.2018 10:48
ABONE OLgoogle

Eski Başbakan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz, geçen günlerde Los Angeles’tan İstanbul’a uçarlarken oğulları hayatını kaybetmişti.

Eski Başbakan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz, geçen günlerde Los Angeles’tan İstanbul’a uçarlarken oğulları hayatını kaybetmişti. Aile bu acı haberi uçakta öğrenmesin diye uçağın business sınıfında WiFi yani kablosuz internet sistemi devre dışı bırakılmıştı.  Yılmaz Ailesi’nden THY yolcularına teşekkür ilanı

Hürriyet gazetesi yazarı Uğur Cebeci, bugünkü yazısında olaya ilişkin bir ayrıntıyı gündeme getirdi. “THY üzerine düşen görevi yaptı ve o sınıfta uçan diğer 47 yolcuya birer mektup yazılarak özür dilendi” diyen Cebeci şunları yazdı:

“Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı’nın yazdığı mektupta, internet sisteminin neden kapatıldığı da açıkça anlatıldı. THY ayrıca o uçuştaki diğer 47 business yolcunun hesabına 7500 uçuş mili işleyeceğini bildirdi. Tek yön business class’ta mil kazanım hakkı da bu kadar zaten.

Böylece giderek büyüyen ve bir dünya markası haline gelen THY -iki arada bir derede kaldığı sorunu- en uygun biçimde çözmüş oldu.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde