TFF Başkanı: beIN Sports ile anlaşmaya varamadık

TFF Başkanı: beIN Sports ile anlaşmaya varamadık

TFF Başkanı Nihat Özdemir, 'Maalesef şu ana kadar beIN Sports ile anlaşmaya varamadık' dedi.

TFF Başkanı: beIN Sports ile anlaşmaya varamadık
16px
24px
21.10.2020 19:29
ABONE OLgoogle

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Kulüpler Birliği arasındaki toplantı sona erdi. Toplantının ardından açıklama yapan TFF Başkanı Nihat Özdemir, "Maalesef şu ana kadar beIN Sports ile anlaşmaya varamadık. Noter ile dün beİN Sports'a ihtarname gönderdik" diye konuştu.

Özdemir'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Maalesef şu ana kadar beIN Sports ile anlaşmaya varamadık. beIN Sports’un TFF ile yapmış olduğu sözleşmenin tüm maddelerine uymasını bekliyoruz. Bununla ilgili ihtarnameyi de TFF göndermiş bulundurmaktadır.

Localarda taraftar almaya başladık ancak bu yeterli değil. İstediğimiz, UEFA’nın da isteği olan yüzde 30 kapasiteyle oynamak istiyoruz.

Başakşehir ve Sivasspor’un gelecek hafta Avrupa maçları var. Bu maçların ve milli maçların yüzde 30 kapasiteyle oynanmasını istiyoruz. Bunun için Sağlık Bakanlığı’na talebimizi ilettik.

Kulüplerimiz pandemi sonrası çok ciddi bir dönemden geçiyorlar. Kulüpler Birliği ve TFF olarak ortak çalışma yaparak spor yasasına dair bazı madde değişikliği yapılmasını istemekteyiz."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde