TBMM Başkanı Binali Yıldırım’dan istifa kararı

TBMM Başkanı Binali Yıldırım’dan istifa kararı

Adı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçen TBMM Başkanı Binali Yıldırım Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde ceza yiyen sürücülerle İstanbul'daki Karayolları Birinci Bölge Müdürlüğü'nde saat 16:00'da bir araya geliyor.

TBMM Başkanı Binali Yıldırım’dan istifa kararı
16px
24px
20.12.2018 12:19
ABONE OLgoogle

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişi yasak olan hafif ticari araç sürücülerine  50 bin liradan 200 bin liraya kadar ceza geldi. Aylar sonra gelen cezalara tepki gösteren sürücüler, yetkililerden yardım istemişti. Binali Yıldırım’dan cevap geldi.

Mağdur vatandaşlarında aralarında bulunduğu 5 kişilik heyet bugün Karayolları Birinci Bölge Müdürlüğü’nde saat 16:00’da Başkan Yıldırım ile bir araya geliyor.  Araçlara ikinci köprü cezası: 35 bin TL'lik araca 200 Bin TL ceza

CEZALAR 1 MİLYON LİRAYA KADAR ÇIKIYOR

Konuyu doğrulayan Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu yaptığı açıklamada, “Bugün TBMM Başkanı Binali Yıldırım ile saat 16:00’da görüşeceğiz. FSM mağdurlarının ödeyemeyeceği borçlarının silinmesi talebinde bulunacağız. Cezalar 10 bin ile 1 milyon lira arasında değişiklik gösteriyor.” dedi.

YARIN İSTİFA EDECEK

Binali Yıldırım'ın, TBMM Genel Kurulu'nda yarın tamamlanacak olan bütçe görüşmelerinden sonra istifa edeceği belirtildi.

Yıldırım'ın, istifasını Başkanlık Divanı’nın en yaşlı üyesi Meclis Başkanvekili MHP’li Celal Adan’a sunacağı kaydedildi. TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın, istifasından önce bir basın toplantısı düzenleyeceği ve hazırladığı bir yasa teklifini kamuoyu ile paylaşacağı da öğrenildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde