TANAP Projesi’nde ihaleye hangi müteahhitler davet edildi?

TANAP Projesi’nde ihaleye hangi müteahhitler davet edildi?

Türkiye’nin enerji ihtiyacının karşılanması ve enerji arz güvenliğinin sağlanması bakımından büyük önem taşıyan TANAP Projesi’nde ihaleye, yerli ve yabancı olmak üzere toplam 9 firma/ortaklık davet edilecek.

TANAP Projesi’nde ihaleye hangi müteahhitler davet edildi?
16px
24px
25.12.2014 11:27
ABONE OLgoogle
Azerbaycan’daki Şah Deniz-2 Sahası’ndan çıkarılarak doğal gazı Türkiye’ye ve Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşıyacak olan Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) kapsamında TANAP Doğalgaz İletim A.Ş. tarafından açılan Ön Yeterlilik İhalesi’ne ilişkin değerlendirmede SCADA ve Telekomünikasyon Mühendislik, Satınalma ve İnşaat (EPC) Müteahhitleri İhalesi’ne çağırılacak firmalar belirlendi.

İhaleye 9 firma / ortaklık davet edilecek

Türkiye üzerinden geçecek yaklaşık 1850 kilometrelik boru hattının SCADA ve Telekomünikasyon inşası için 2015 yılı başında açılacak SCADA ve Telekomünikasyon Mühendislik, Satınalma ve İnşaat (EPC) Müteahhitleri İhalesi’ne yerli ve yabancı olmak üzere toplam 9 firma / ortaklık çağırılacak. Ön yeterlilik alarak ihaleye çağrılmaya hak kazanan firma ve ortaklıklar alfabetik isim sırasına göre şöyle:

ABB LIMITED
AKKORD INDUSTRY CONSTRUCTION - COBRA GROUP
ALCATEL LUCENT TELETAŞ TELEKOMÜNİKASYON A.Ş.
HAVELSAN A.Ş. - MILENS İLETİŞİM İNŞAAT A.Ş.
HONEYWELL A.Ş.
OTF CONTRACTING CO. LTD.
PRIZMA GRUP - THALES ITALIA S.p.A
TELVENT USA - TELVENT ENERGIA
USKOM KOMÜNİKASYON SİSTEMLERİ A.Ş - SIEMENS SAN. VE TİC. A.Ş
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde