Suya hasret mideleri sulayacak

Suya hasret mideleri sulayacak

Türkiye’nin en büyük hazırgiyim firmalarından Sarar, su sektörüne girmeye hazırlanıyor.

Suya hasret mideleri sulayacak
16px
24px
02.10.2010 05:16
ABONE OLgoogle

Türkiye’nin en büyük hazırgiyim firmalarından Sarar, su sektörüne girmeye hazırlanıyor. ‘Susar’ ve ‘Sarsu’ markalarını tescil ettiren firma, altyapı çalışmalarına da başladı

Bu yıl Cemalettin Sarar’ın Onursal Başkan olmasıyla Sarar Giyim’de CEO görevini üstlenen yeğeni Emre Sarar, 2011 yazı veya 2012 başında su piyasasına iddialı bir şekilde gireceklerini söyledi. Emre Sarar, “Planımız İç Anadolu’dan başlayarak tüm Türkiye’ye yayılmak. Kaynağımız Bolu’da. Şu an altyapı üzerinde çalışıyoruz. Şişelerin ve logonun dizaynı gibi konularla meşgulüz. Her işte olduğu gibi su işinde de farklı olmak istiyoruz” diyor.

Sarar’ın iki isim tescil etmesine rağmen suda büyük ihtimalle Susar markasını kullanacağı belirtiliyor. Son karar verilmese de hazırlanan ilk logo da Türk Patent Enstitüsü tarafından tescil edilmek üzere koruma altına alındı. Emre Sarar, hazırgiyimde de büyümeyi sürdüreceklerini söyledi.  
Eskişehir merkezli Sarar Giyim’in yurtiçinde 400, yurtdışında ise 100 mağazası var. Sarar ayrıca enerji sektörüyle de ilgileniyor.

Serkan Arman/Milliyet

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde