Suudi Veliaht Prens Selman: Türkiye ile aramızı bozmaya çalışıyorlar

Suudi Veliaht Prens Selman: Türkiye ile aramızı bozmaya çalışıyorlar

Suudi Veliaht Prens Selman, yaptığı açıklamada, "Kaşıkçı cinayeti çok acı verici ve haksız, adalet yerini bulacak. Birileri Türkiye ile aramızı bozamaya çalışıyor" dedi.

Suudi Veliaht Prens Selman: Türkiye ile aramızı bozmaya çalışıyorlar
16px
24px
24.10.2018 19:35
ABONE OLgoogle

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, başkent Riyad'daki "Geleceğe Yatırım Girişimi (FII) Konferansı"nda Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Kaşıkçı cinayeti çok acı verici ve haksız olduğunu söyleyen Prens Selman, "Adalet yerini bulacak." dedi.

Kaşıkçı olayını çözmek için Türkiye ile iş birliği yaptıklarını belirten Selman, "Suudi Arabistan ve Türkiye arasında çatlak oluşturmak isteyenler var. Kral Selman, ben ve Erdoğan olduğu sürece bunu başaramayacaklar" dedi.

Veliaht Prens Bin Selman, "Her iki ülkenin hükümeti, suçluların cezalandırılması için iş birliklerini ispatlayacaklar" dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Veliaht Prens Selman'la görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman arasında telefon görüşmesi gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın talebi üzerine gerçekleşen görüşmede, Cemal Kaşıkçı cinayetinin bütün yönleriyle aydınlatılması için ortak çaba harcanması hususu ve bu çerçevede atılması gereken adımlar ele alındı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde