Suudi Arabistanlı firmaların yöneticileri İTO'ya geliyor

Suudi Arabistanlı firmaların yöneticileri İTO'ya geliyor

Suudi Arabistanlı iş adamları heyeti, Türkiye-Suudi Arabistan İş Forumu için İstanbul Ticaret Odası'nda (İTO) biraraya gelecek.

Suudi Arabistanlı firmaların yöneticileri İTO'ya geliyor
16px
24px
24.04.2015 08:46
ABONE OLgoogle
Türkiye-Suudi Arabistan İş Forumu'nda Suudi Arabistan Odalar Birliği Başkanı Dr. Abdulrahman Al Zamil, İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, Suudi Arabistan Ticaret Ataşesi Envar Binhasusah ve Suudi Arabistan Ulusal Hurma Merkezi Başkanı Dr. Abdelrahman El Canubi birer konuşma yapacak.

İTO Merkez Bina'da 27 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirilecek Forum'da Suudi Arabistan Odalar Birliği Başkanı Dr. Abdulrahman Al Zamil, İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, Suudi Arabistan Ticaret Ataşesi Envar Binhasusah ve Suudi Arabistan Ulusal Hurma Merkezi Başkanı Dr. Abdelrahman El Canubi birer konuşma yapacak.

Forum ve ikili firma görüşmelerine ticaret, gayrimenkul, kimya ve turizm gibi sektörlerde faaliyet gösteren 100'e yakın Suudi firmasının üst düzey yöneticilerinin katılması bekleniyor.

2. HURMA BULUŞMALARI

Etkinlikler çerçevesinde '2. Hurma Buluşmaları' da gerçekleştirilecek. Suudi Arabistan'ın önde gelen hurma üreticileri Türk firmalarıyla görüşmeler yapacak. Ayrıca Ulusal Hurma Merkezi'nin tanıtılacağı bir sunum da gerçekleştirilecek.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde