Suudi Arabistan Kralı Salman'ın Sarayına füze attılar

Suudi Arabistan Kralı Salman'ın Sarayına füze attılar

Yemen merkezli Şii örgüt Husiler açıklamada, füzenin Suudi Arabistan Kralı Salman'ın ikametgahı el Yemame Sarayına atıldığını duyurdu.

Suudi Arabistan Kralı Salman'ın Sarayına füze attılar
16px
24px
19.12.2017 11:33
ABONE OLgoogle

Reuters haber ajansı Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da patlama olduğunu duyurdu. Görgü tanıkları olay yerinden dumanlar yükseldiğini aktardı. İran destekli Husiler, Riyad'a yönelik balistik füze fırlattıklarını duyururken, Suudi Arabistan füzenin havada imha edildiğini aktardı. Yemen merkezli Şii örgüt Husiler açıklamada, füzenin Suudi Arabistan Kralı Salman'ın ikametgahı el Yemame Sarayına atıldığını duyurdu.

Yemen merkezli Şii örgüt Husiler, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a doğru balistik füze attıklarını duyurdu. Suudi Arabistan liderliğindeki koalisyon ise Yemen'den atılan bir füzeyi havada imha ettiklerini duyurdu. 

Reuters haber ajansı, Suudi güvenlik yetkililerinin olayı henüz doğrulamadığını aktardı. 

Bloomberg'in Suudi Arabistan muhabiri Vivian Nereim Twitter hesabından "Riyad'ın merkezinde çok gürültülü bir patlama duyuldu. Bu, binamızı sallayacak kadar büyüktü. Bu konuda henüz resmi bir açıklama yok" ifadelerini kullandı. 

İnsanların panik halinde bulundukları binalardan çıktıkları aktarılıyor. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde