Survivor All Star’ın şampiyonu kim oldu?

Survivor All Star’ın şampiyonu kim oldu?

Son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı Survivor All Star'ın şampiyonu belli oldu...

Survivor All Star’ın şampiyonu kim oldu?
16px
24px
04.07.2015 05:12
ABONE OLgoogle
Son 10 yılın Survivor All Star şampiyonu Turabi oldu. Turabi, 500 bin liralık büyük ödülü kazandı.

4 aydan uzun süredir devam eden ve son 10 yıla damgasını vuran yarışmacıların mücade ettiği Survivor All Star yarışması final bölümüyle sona erdi.

Milyonları ekrana kilitleyen, yayınlandığı günlerde reyting birincisi olan Survivor All Star, Kuzey KıbrısTürk Cumhuriyeti’nden yapılan canlı yayın final programıyla bitti.

SMS oylamasında Merve Aydın’dan fazla oy alan Turabi Çamkıran Survivor All Star’ın birincisi oldu.  Şampiyonluğu açıklanınca çok büyük sevinç yaşayan Turabi mutluluğunu ailesi ve Survivor’dan yakın arkadaşları Bozok, Hilmicem’le sarılarak paylaştı. Turabi geçen sene katıldığı Survivor Ünlüler Gönüllüler’i de birinci olarak bitirmiş ve büyük ödülü kazanmıştı. Turabi bu sene de Survivor All Star’ı kazanarak çifte zafer yaşamış oldu.

Turabi, 500 bin TL’lik ödülün de sahibi oldu.

TURABİ ÇAMKIRAN KİMDİR?

1988 Mersin doğumlu olan Turabi Çamkıran lise yıllarında break dansa merak sardı ve daha sonra bu yeteneğini geliştirmek için Mersin Üniversitesi Güzel Sanatlar bölümüne kaydoldu. Birçok dans türüne merak ve yeteneği olan Turabi Çamkıran, çocukluğunda çevresinin etkisiyle dövüş sporlarına da ilgi duymaya başladı. 2008 yılında Benimle Dans Eder Misin? Yarışmasında 3. Olan Turabi Çamkıran, daha sonra 2013 yılında Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp ve sunduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılmıştı. Turabi Çamkıran, birçok sanatçının klip ve konser organizasyonunda da dansçı olarak görev almıştı ve son olarak yine Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp ve sunduğu Survivor Yarışmasında gönüllüler takımında yer aldı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde