Süper Kupa'ya sürpriz şehir

Süper Kupa'ya sürpriz şehir

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile kupa şampiyonu Fenerbahçe'yi karşılaştıracak Süper Kupa finali Erzurum'da oynanabilir.

Süper Kupa'ya sürpriz şehir
16px
24px
03.06.2012 19:35
ABONE OLgoogle

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile kupa şampiyonu Fenerbahçe'yi karşılaştıracak Süper Kupa finalinin Erzurum'da oynanma ihtimali var.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa finalinin Erzurum'da oynanması, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) gündemine girdi. TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le görüşen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, "Süper Kupa finalinin Erzurum'da oynanması federasyonun gündeminde. Teknik bir takım eksiklikler var, bunların giderilmesine yönelik girişimlerde bulunacağız" dedi.

Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa finaline Erzurum'un ev sahipliği yapması için Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler (AKP), TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüştü.

TFF Başkanı Demirören'le yaptığı görüşmenin ardından bir açıklama yapan Başkan Küçükler, "Süper Kupa finalinin Erzurum'da oynanması federasyonun gündeminde. Teknik bir takım eksiklikler var, bunların giderilmesine yönelik girişimlerde bulunacağız. Karşılaşmanın yapılabilmesi için Yeni Erzurum Stadyumu'nun bu standartları taşıyor olması gerekiyor.

TFF Başkanıyla bu konuda kapsamlı bir değerlendirmede bulunduk. Final maçının oynanacağı yerle ilgili olarak henüz net bir karar verilmiş değil. Erzurum konusunu gündeme almışlar. TFF Başkanının stadyumun zeminiyle ilgili olarak bazı kaygıları vardı. Biz de kendisine bu eksikliklerin kısa sürede giderilebileceği garantisini verdik. Federasyon başkanı, yurt dışından döndükten sonra konuyu ele alacaklarını beyan etti. Biz de bu süre zarfında TFF yönetimini kaygılandıran eksikliklerin en kısa zamanda ortadan kaldırılması yönünde çözüm arayışlarına başladık. Büyükşehir Belediyesi olarak bu konuda üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getireceğiz. İnşallah Süper Kupa finalini Erzurum'a kazandıracağız" diye konuştu

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde