Sunset'in patronu: Gelecek 'Dilli kaşarlı'da

Sunset'in patronu: Gelecek 'Dilli kaşarlı'da

İstanbul'un en ünlü restaurantlarından Sunset'in patronu Tanrısever'den dilli kaşarlı analizi..

Sunset'in patronu: Gelecek 'Dilli kaşarlı'da
16px
24px
09.07.2012 14:32
ABONE OLgoogle

Türkiye’nin pek çok noktasında hizmet veren “Etiler Marmaris” markasının sahibi olan   Etiler İnci Büfe Gıda Sanayi Dış Ticaret A.Ş.  “Yüzde 100 Yerli, Kaliteli ve Güvenli" sloganıyla  halka açılıyor.

Halka açılma nedeniyle Hikmet Tanrıverdi, Sunset'te basın toplantısı düzenledi. Toplantınında ilginç bir konuğu vardı. Aynı zamanda borsanın en eski yatırımcılarından birisi olan Sunset'in patronu Barış Tanrısever, Hikmet Tanrıverdi'yle görüş alışverişinde bulundu.

Kendisinin ve çocuklarının sık sık Etiler Marmaris'e giderek dilli kaşarlı yediğini belirten Tanrısever, "Gelecek bu tür yatırımlarda. Artık insanlar yüzde 100 yerli markaları tercih ediyor. Mc Donalds, Burger King gibi yerler artık rağbet görmüyor. Ben de çocuklarını alıp sık sık Etiler Marmaris'te yemek yiyorum.  Dilli kaşarlısına çok bayılıyorum" dedi.

Gıda sektörünün gelecek için en akıllı yatırım alanı olduğunu vurgulayn Tanrısever, "Türkiye ekonomisi yüzde 5 büyüyorsa gıda yüzde 20 büyüyor. Hikmet bey gıdaya girerek çok akıllı bir yatırım yapmış" diye konuştu.

Hikmet Tanrıverdi de, gıda alanında daha da büyüyeceklerini şube sayılarını 61'den 300'e çıkaracaklarını kaydetti...

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde