Sultanahmet'te "Silahlı Cuma" tweetine gözaltı

Sultanahmet'te "Silahlı Cuma" tweetine gözaltı

Tweet attığı için işinden olan Turgay Oğur bu kez Sultanahmet Meydanı'nda Başbakan'ın korumaları tarafından gözaltına alınmak istendi.

Sultanahmet'te "Silahlı Cuma" tweetine gözaltı
16px
24px
27.02.2015 11:55
ABONE OLgoogle
Genç Siviller’in kurucusu, Yıldıray Oğur’un ağabeyi Turgay Oğur, Twitter’daki hesabında Başbakan Ahmet Davutoğlu ile ilgili çok çarpıcı iddialara yer verdi.

Oğur, Başbakan Davutoğlu’nun cuma namazını kılmak üzere geldiği Sultanahmet Camii’ne ağır silahlarla girdiğini yazdı.

İddiaya göre yazdığı tweetin ardından Oğur, Başbakan’ın korumaları tarafından gözaltına alınmak istendi. Ancak kalabalığın tepkisiyle Oğur serbest kaldı.



ATTIĞI TWİT NEDENİYLE KOVULMUŞTU

Turgay Oğur, 20 Şubat’ta, “Siyasete din, Atatürk, bayrak alet edildi ama bir kızın hayatının alet etmesine ilk defa şahit olduk. Utandık yerin dibine geçtik.” şeklinde bir tweet attı. Bunun üzerine Oğur’un üniversitedeki işine son verdiği iddia edildi.

Gazeteci Yazar Halil Bilecen, Twitter hesabından, Oğur’un işten atıldığını şöyle duyurdu: “Bu tweet'in ardından Turgay Oğur, Şehir Üniversitesi'nden kovulmuş. Geçmiş olsun.” yazmıştı
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde