Sulhi'nin tüm borçlarını çıkarın!

Sulhi'nin tüm borçlarını çıkarın!

Sibel Can, oğlu Emir'in velayetini vermemek için, avukatından Sulhi Aksüt'ün borçlarını gösteren tüm belgeleri bulmasını istedi

Sulhi'nin tüm borçlarını çıkarın!
16px
24px
24.11.2009 08:48
ABONE OLgoogle

Sibel Can, oğlu Emir'in velayetini Sulhi Aksüt'e vermemek için kolları sıvadı! Ekim ayında Beykoz Adliyesi'nde görülen ilk davada her konuda anlaşan çiftin uzlaşamadığı tek şey, oğulları Emir'in velayeti olmuştu. Bu gelişme üzerine de mahkeme, ikinci davanın görüleceği mart ayına kadar Emir'i, annesi Sibel Can'a vermişti.

Belgeleyin!

Sibel Can'ın mart ayındaki duruşmada, Aksüt'ün piyasaya olan borçlarını gerekçe göstererek, Emir'e bakamayacak durumda olduğunu ispat etmeye çalışacak. İddialara göre; Can bu amaçla avukatına talimat vererek, Aksüt'ün tüm alacaklılarının bulunmasını ve borçlarının belgelenmesini istedi. 9'DA

Emir'in velayeti için Sulhi Bey'in borçlarının peşinde

Yaklaşık yedi ay önce, dokuz yıllık eşi Sulhi Aksüt'ten ayrılma kararı alarak, Beykoz Adliyesi'nde boşanma davası açan Sibel Can; mart ayında görülecek duruşmaya çok sıkı hazırlanıyor.

Velayet mücadelesi

Hem boşanmayı, hem de oğlu Emir'in velayetini almayı hedefleyen Can'ın; Sulhi Aksüt'ün borçlu olduğu kişileri araştırması için avukatına talimat verdiği öğrenildi. Sulhi Bey'in çok borcu olduğu dedikoduları üzerine harekete geçen Can'ın; eşinin borçlularını belgeleyip, mahkemeye sunmak için yoğun çaba harcadığı da söyleniyor. Sulhi Aksüt'ün 'maddi açıdan yetersiz olduğunu' kanıtlamaya çalışan Sibel Can'ın; marttaki duruşmada Emir'in velayetini alacağına kesin gözüyle baktığı belirtiliyor.

Mart ayına kadar Sibel'in yanında

'Miami dönüşü', Sulhi Aksüt'ten ayrılmaya karar veren Sibel Can, ekimde boşanamadı ve dava mart ayına ertelendi. Emir Aksüt'ün velayeti mart ayına kadar Sibel Can'a verilirken, Aksüt'ün bin TL nafaka ödemesine karar verildi. Aksüt ve Can'ın anlaşarak boşanmak istediği dava, oğullarının velayeti nedeniyle uzadı.

Günaydın

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde