Süleyman Soylu, Berat Albayrak'a bunu da yaptı

Süleyman Soylu, Berat Albayrak'a bunu da yaptı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Polis Radyosu’nun konuğu oldu.

Süleyman Soylu, Berat Albayrak'a bunu da yaptı
16px
24px
10.04.2018 12:58
ABONE OLgoogle

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Polis Radyosu’nun konuğu oldu. Bakan Süleyman Soylu program kapsamında günün gazetelerini okudu.

Program, İçişleri Bakanlığının facebook hesabından da canlı olarak yayınlandı. Canlı yayında ortaya ilginç diyaloglar çıktı.

Canlı yayında sunucu “Birazdan günün gazetelerini okuyacağız Bakanım”hatırlatmasının ardından, programın hemen başında müzik arası verdi.

Arada da Bakan’a “Türkiye, Yenişafak, Hürriyet, Sabah, Akşam ve spor gazetelerinin okunacağını” anlattı ve “Siz de okumak ister misiniz?” diye sordu. Bakan da buna “Olur…” diye yanıt verdi.

BAKANIN DANIŞMANI SUNUCUYA MÜDAHALE ETTİ

Bu esnada reji odasına giren bir kişinin sunucuya “Hangi gazeteleri okuyacağını” tekrar sorduğu görüldü.

Gazetelerin okunmasına geçilmeden önce Bakan Soylu’nun danışmanının sunucuyla konuşması dikkat çekti. Sunucunun yerine döndükten sonra da önündeki gazetelerin sırasını değiştirdiği görüldü.

DAMADIN GAZETESİ OKUNMADI

Yayın dönüşü de Bakan Soylu tarafından günün gazeteleri okundu. Ancak yayında sadece Türkiye ile Hürriyet gazetesi ve Fanatik gazetesinin okunduğu görüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın ağabeyi Serhat Albayrak’ın başında olduğu Sabah gazetesi ise okunmadı.

Berat Albayrak ile Süleyman Soylu arasındaki kavga medyaya yansımıştı.   (OdaTV)

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde