Şule'nin Ali'si bu yalıda büyüyecek

Şule'nin Ali'si bu yalıda büyüyecek

Ahmet Nazif Zorlu'nun tüm muhalefetine rağmen evlenen ve mutlu evliliklerini oğulları Ali ile perçinleyen Cümbüş çiftinin, Boğaz'da yalı kiraladı

Şule'nin Ali'si bu yalıda büyüyecek
16px
24px
22.10.2010 08:13
ABONE OLgoogle

Serdar-Şule Cümbüş çiftinin 19 Ekim'de oğulları Ali'yi New York'ta kucaklarına aldıklarını dün okumuştunuz.

Yakın dostları Mustafa-Caroline Koç da, Cümbüş çiftinin mutluluğuna ortak olmak için geçen pazar New York'a gidenler arasındaymış.

Bu arada baba Ahmet Nazif Zorlu'nun tüm muhalefetine rağmen evlenen ve mutlu evliliklerini oğulları Ali ile perçinleyen Cümbüş çiftinin, Boğaz'a 64 metrelik cephesiyle ünlü Kıbrıslı Yalısı'nın bir bölümünü kiraladıklarını öğrendim.

YALIYI DODO DEKORE EDİYOR

Halis-Alev Komili çifti, neredeyse evlendiklerinden bu yana oturdukları yalıdan çıkıp yalıyı Cümbüş çiftine kiraya vermiş. Yaz başında Komili çiftinin oturdukları bölümü kiralayan Cümbüş çifti, yalıda ufak tefek tadilatlar yaptırmış.

Duyduğuma göre yaklaşık iki aydır da Doğan Çakıt (Nam-ı diğer Dodo) yalının içinin dekorasyonu ile uğraşıyormuş.

Bu ay sonu İstanbul'a dönmeyi planlayan Cümbüş çifti, dönüşte Kıbrıslı Yalısı'nda oturmaya başlayacakmış. Umarım yeni yuvalarında oğulları Ali'yi sağlıkla büyütürler...

Bülent Cankurt/Günaydın

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde