Şükür kardeşlerden sportif yatırım

Şükür kardeşlerden sportif yatırım

Galatasaray’ın eski milli futbolcusu Hakan Şükür, sportif yatırımlara başlıyor.

Şükür kardeşlerden sportif yatırım
16px
24px
16.10.2010 08:41
ABONE OLgoogle

Spor organizasyonları düzenlemek ve menajerlik yapmak için kolları sıvayan Hakan Şükür’ün ortağı ise bir dönem kendisi gibi futbol oynayan kardeşi Gökhan Şükür...

Şükür kardeşler, bu hafta ‘Hakan Şükür Spor Organizasyon Menajerlik’ adlı yeni bir şirket kurdu. Şirketin spor okulu gibi tesisler açabileceği, turnuvalar gibi spor organizasyonları düzenleyebileceği belirtiliyor. Adından anlaşıldığı gibi şirket, yerli ve yabancı sporcuların menajerliğini de üstlenebilecek. 250 bin lira sermayeli şirketin yüzde 90’ı Hakan Şükür’e ait.

TRT’de halen futbol yorumculuğu yapan Hakan Şükür, ticarette de hızlı bir şekilde ilerliyor.

Hem enerji, hem çikolata

Şükür, kısa süre önce enerji yatırımlarıyla bilinen Ankara merkezli Albe Grup’un Başkanı Alpay Ünal’la ortak olmuş ve ‘HBA Enerji Üretim, Gıda, Turizm ve İnşaat’ adlı bir şirket kurmuştu. Şirket Kırklareli’nde bir enerji tesisi kurma hazırlığında. Ankara’da CEPA Alışveriş Merkezi’nde Fast’njoy isimli bir fast - food restoranı bulunan Şükür’ün Ankara’da iki fast food restoranı ile bir çikolata mağazası daha açacağı belirtiliyor.     

Serkan Arman/Milliyet

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde