Sugar daddy’ini bul, hayatını yaşa!

Sugar daddy’ini bul, hayatını yaşa!

Genç kızlarla babaları yaşındaki zengin erkekleri bir araya getiren web siteleri, Amerikan genç kızlarının yeni gözdesi olma yolunda...

Sugar daddy’ini bul, hayatını yaşa!
16px
24px
15.08.2009 12:06
ABONE OLgoogle

Ünlüler dünyasında başarı çıtası ve banka hesabındaki meblağlar yükseldikçe, sugar daddy'lik müessesi de genç kızların rüyasını süslüyor. İşte dünyanın ünlü sugar daddy'ler ve sugar girl'leri...

Donald Trumph- Melanie Trumph
63 yaşındaki Amerikalı emlak milyarderi Donald Trumph, kendinden
20-30 yaş küçük güzel kadınlarla çıkmayı prensip edindi. Trumph, 2005 yılında 35 yaşındaki Slovak manken Melania Knauss ile evlenerek “ABD'nin en ünlü sugar daddy'si” ünvanını kazandı. Trump, eşine 12 karatlık,
1.5 milyon dolar değerindeki bir yüzük eşliğinde yaptığı evlenme teklifiyle “sugar daddy”lik mertebesinde dünyada eşi olmadığını ispatladı.

Michael Douglas Catherie Zeta Jones
Michael, eşi Catherine'den tam 25 yaş büyük. Ama onların ilişkisini sugar daddy-baby'den farklı kılan Catherine'in de çok iyi para kazanması.

Woody Allen- Soon-Yi Previn
Allen, bu ilişkisiyle Hollywood'un sınırlarını bile zorladı. Eşinden tam 35 yaş küçük olan Soon Yi, aynı zamanda ünlü yönetmenin eski eşi Mia Farrow ile birlikte evlat edindiği ve büyüttüğü kızı...

Türkiye'de herkes Halis Toprak ve 17 yaşındaki eşi Nazlıcan Tağızade'nin sıra dışı evliliğini konuşuyor. Halis Toprak röportajlarla evlenmekteki haklılığını ispat etmeye çalışsa da, psikologlar ve kadın dernekleri böyle bir ilişkinin topluma kötü örnek olduğu konusunu vurguluyor. Türkiye İstatistik Kurumu ise, ülkemizde 7 yılda 185 kızın dedesi yaşında erkeklerle evlendiğini açıklıyor. Öte yandan, Halis - Nazlıcan Toprak evliliğinde paranın gücünün “ana rol” oynadığı konusunda herkes hemfikir. Aslında, genç kadın-yaşlı erkek ilişkisi, sadece Türkiye'de değil, son 3 yıldır ABD'nin de büyük bir toplumsal sorun. Amerika'da, krizden sonra yaşlı milyarder avına çıkan genç kız sayısında inanılmaz bir artış gözleniyor.

Kimilerine göre fahişelik
Genç kadınlar maddi sıkıntılarla boğuşan genç erkekler yerine, orta yaşı geçmiş ama banka hesaplarını şişirmiş erkeklerle evlenmeyi tercih ediyor. Kızların kafasındaki iki düşünce çoğunlukla onları “yaşlı ve zengin” erkekler denizine yelken açmaya itiyor: Birincisi, evlenerek asla sahip olamayacakları bir lükse genç yaşta kavuşmak, ikincisi ise yaşı itibariyle gelecekte zengin bir dul olarak hayatlarını sürdürmek... Amerikalılar, buna “sugar daddy-sugar girl ilişkisi” diyor. Aslında, “Sugar daddy”, İngilizce'de cinsel ilişkiye girmek karşılığında, kendilerinden daha az zengin olan kadınlara parasal destek veren veya pahalı hediye alan erkekler için kullanılan bir argo sıfat. “Sugar baby” ise sugar daddy'nin desteği ile yaşayan genç kadınları tarif ediyor. Kimilerine göre “Sugar daddy-sugar girl” ilişki türünün fahişelikten tek farkı ise fahişenin aksine sugar baby'nin finansal ihtiyaçlarının birden fazla değil, tek bir zengin kişi tarafından karşılanıyor olması. Japonya'da da oldukça yaygın olan sugar daddy'lere “Enjo Kösai” deniyor.

Anna Nicole Smith- Howard J. Marshall
Playboy yıldızı Smith, 1991 yılında, 23 yaşında Houston'daki bir striptiz kulübünde dans ederken, o zaman 89 yaşında olan Marshall ile tanıştı. İkili 3 yıl sonra evlendi. Marshall 1995 yılında öldü. Smith, Marshall'ın ilk evliliğinden olan çocuklarının itirazları yüzünden yıllarca süren mahkemeler sonucu eşinin 1.6 milyar dolarlık muazzam servetinden payına düşeni alabildi. Nicole Smith, 2007 yılında henüz 39 yaşındayken aşırı dozda eroinden öldü ve servetin tadına varamadı.

Hugh Hefner-Crystal Haris
Efsanevi erkek dergisi Playboy'un sahibi ve kurucusu 83 yaşındaki Hugh Hefner, modern dünyanın tanıdığı “en ünlü” sugar daddy'lerden biri. Hefner, yıllardan beri eşlerini genç kadınlardan seçiyor. 63 yaşında 1988 yılının playboy güzeli Kimberley Conrad ile evlenen Hefner, on yıl sonra eşini boşadı. Hefner'in bazen aynı anda 3-4 veya 5 kadınla aynı evde yaşadığı oldu.

Seks yerine kıkırdıyorlar
Yaş farkı çok fazla olduğu için bu ilişkilerde genç kızla yaşlı erkeğin cinsel ilişkiye girmesi durumuna çok ender rastlanıyor. Genç kız, yaşlı adamın hayatına sadece “heyecan” katıyor. Genç kız çoğunlukla kıkırdıyarak yaşlı adama şımarıyor, yaşlı erkek ise kızın istediklerini satın alıyor. Kızların Sugar daddy'lerinden talepleri Iphone'dan, son model bir BMW veya Manhattan'da bir daire satın aldırmaya kadar gidebiliyor.

Siteler taktik veriyor
Genç kadınlar son üç yıldır sıradan arkadaşlık siteleri yerine, “sugar daddy” sitelerini tıklıyor. Bu sitelerde “sugar girl” adayı genç kıza, hayatının sugar daddy'sini bulması için tüm taktikler, avını tava getirmek için yapacağı cilveleşmeler detaylarıyla anlatılıyor. Siteler, tanışma mekanı olarak, California ve Las Vegas'taki 5 yıldızlı otellerin balo salonlarında özel partiler ayarlıyor. Partilerdeki tanışmalarının, yüz yüze olması tercih sebebi. 15 milyon dolardan büyük bir servete sahip olan “VIP sugar daddy”ler ise, partiler için balo salonlarını değil, kendilerine tahsis edilen lüks otel suitlerini tercih ediyor.
 
Tuğrul Tunalıgil/Vatan

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde