Star gazetesi, Mehmet Metiner’in ADAM DEĞİLSİNİZ yazısını neden yayımlamadı

Star gazetesi, Mehmet Metiner’in ADAM DEĞİLSİNİZ yazısını neden yayımlamadı

Star gazetesinde köşe yazarlığı yapan, aynı zamanda AKP eski milletvekili olan Mehmet Metiner’in son yazısı gazetede yayımlanmadı. Metiner, yaptığı açıklamada bundan sonra yazılarını Twitter’dan yayımlayacağını duyurdu.

Star gazetesi, Mehmet Metiner’in ADAM DEĞİLSİNİZ yazısını neden yayımlamadı
16px
24px
28.11.2019 10:00
ABONE OLgoogle

Metiner’in bugünkü yazısı Star gazetesinde yayımlanmadı. Eski AKP’li vekil, yazısını daha sonra Twitter hesabından paylaştı.

Metiner’in “Bugünkü yazım: ADAM DEĞİLSİNİZ! (Bundan sonra yazılarımı güncel gelişmelere bağlı olarak twitter üzerinden paylaşacağım. Tüm dostların bilgisine…)” şeklinde mesajı da, “Star gazetesi ile Metiner’in yolları ayrıldı mı” sorusunu akıllara getirdi.

Odatv’de yer alan habere göre; Metiner gazetesiyle bir sorununun olmadığını ancak bir süre Star’da yazmayacağını söyledi. Haftada 2 gün yazı yazması nedeniyle anlık gelişmelere yönelik yazı yazamadığını söyleyen Metiner, bundan sonra daha sık yazarak sosyal medya üzerinden paylaşacağını ifade etti.

Bu yöntemle okuyucularına ulaşacağını söyleyen Metiner, gerekli görürse tekrar Star’da yazabileceğini ifade etti.

Mehmet Metiner son dönemde Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç ve Sabah gazetesinin başyazarı Mehmet Barlas’ın oğlu Cemil Barlas’la tartışma yaşamıştı. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde