Sperm çetesi 17 erkeğe tecavüz etti

Sperm çetesi 17 erkeğe tecavüz etti

17 erkeğe tecavüz edip spermlerini çalan üç kadını enselendi...

Sperm çetesi 17 erkeğe tecavüz etti
16px
24px
29.11.2011 08:55
ABONE OLgoogle


Zimbabwe polisi, 17 erkeğe tecavüz edip spermlerini çalan üç kadını enseledi... Kadınlar, spermleri, zenginlik ve refah getirdiğine inanılan büyüyü yapmak için kullanıyormuş

Güney Afrika ülkesi Zimbabwe'de akıllara durgunluk veren olay... Tecavüz ettikleri erkeklerin spermlerini çalan üç kadın yakalandı.

Irzına geçildiğini iddia edilen 17 erkekten biri 'Harare'den geçerken, üç kadının bulunduğu otomobile bindim. Bir tanesi koluma iğne batırdı. Aniden cinsel arzum arttı. Üçüyle de prezervatif takarak birden fazla ilişkiye girdim. Daha sonra beni çıplak halde yola attılar' dedi.

Otomobilde 31 adet kullanılmış prezervatif bulunurken, kadınlar; 'Biz fahişelik yapıyoruz, vakit olmadığı için çöpe atamadık' diyerek, kendilerini savundu.

Polis, kadınların prezervatiflerde biriktirdiği spermi, zenginlik ve refah getirdiğine inanılan bir büyüyü yapmak için kullandığını düşünüyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde