Sosyetik işadamı, eşine 1.2 milyonluk hediye aldı

Sosyetik işadamı, eşine 1.2 milyonluk hediye aldı

Eşlerine milyonluk araç alan ünlü erkekler kervanına Erdinç Acar da katıldı.

Sosyetik işadamı, eşine 1.2 milyonluk hediye aldı
16px
24px
25.11.2015 20:00
ABONE OLgoogle
Eşlerine milyonluk araç alan ünlü erkekler kervanına Erdinç Acar da katıldı. Sosyetik işadamı, Hande Acar'a değeri 1 milyon 200 bin lira olan Cadillac Escalade marka cip hediye etti. Aracın plakası da fiyatı kadar özel.

Sosyal medyadaki paylaşımları ve lüks yaşamıyla adından sık sık söz ettiren Hande Acar'ın ayağı yerden kesildi! Sosyetik güzel, önceki gün Etiler Akmerkez'de alışveriş turundaydı. Saatlerce mağazaları dolaşan Hande Acar, çıkışta ise eşi Erdinç Acar'ın kendisine aldığı yeni oyuncağıyla AVM'den ayrıldı.

FUTBOLCU EŞLERİNE RAKİP!

Sosyetik güzelin, eşinin hediyesi olan Cadillac Escalade marka cipin fiyatının ise 295 bin euro yani yaklaşık 1 milyon 200 bin TL olduğu öğrenildi. Erdinç Acar, eşine milyonluk araç almakla da kalmadı cipin plakasını ise Hande Acar'ın ismine uygun olarak 'HND' olarak yaptırdı. Böylece ünlü futbolcular Caner Erkin, Sabri Sarıoğlu ve Gökhan Gönül'den sonra Erdinç Acar da eşine milyon dolarlık otomobil armağan eden erkekler kervanına katıldı.

ANNESİ DE YAT ARMAĞAN ETMİŞTİ

Bu arada Hande Acar, yaz aylarında annesi Revan Sadıkoğlu'nun jesti karşısında havalara uçmuştu. Revan Hanım da kızına 'Hande' isimli lüks bir yat hediye etmiş, Acar da bu hediyeyi sosyal medyadan ilan etmişti. Sosyetik güzelin, eşi ve annesi tarafından hediyelere boğulması ise "Hayat, Hande Acar'a güzel" dedirtti.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde