Sosyetik haciz! Nail Keçili, Ayşe Kucuroğlu’nu bir kez daha hedef aldı

Sosyetik haciz! Nail Keçili, Ayşe Kucuroğlu’nu bir kez daha hedef aldı

Bir dönemin ünlü reklamcısı, sosyetenin ünlü isimlerinden Nail Keçili, Ayşe Kucuroğlu'nu Instagram hesabından bir kez daha hedef aldı. Eski eşinin evinde oturan Kucuroğlu'na ateş püsküren Keçili, “Ya hemen evin birikmiş kiralarını öde, ya da çıkın o evden" ifadelerini kullandı.

Sosyetik haciz! Nail Keçili, Ayşe Kucuroğlu’nu bir kez daha hedef aldı
16px
24px
27.06.2018 13:32
ABONE OLgoogle

Sosyetik güzel Ayşe Kucuroğlu, Nail Keçili’nin eski eşi Nilgün Keçili’nin lüks dairesini 10 bin TL’ye kiraladı. Ancak 6 aylık kira ile 24 aylık aidatın ödemesini yapmadı. Bunun üzerine ev sahibi haciz kararı çıkarttı.

Sosyetenin ünlü siması olan ve yaşadığı aşklar ile magazin gündemine sık sık konu olan Ayşe Kucuroğlu, haciz şoku yaşadı. İddialara göre Kucuroğlu, Süleyman Demirel, Turgut Özel ve Tansu Çiller'e danışmanlık yapan, eski ünlü reklamcı Nail Keçili'nin ayrıldığı eşi Nilgün Keçili'nin İstanbul Bebek'te bulunan Yasemin adlı apartmanında bulunan dairesini kiraladı. Aylık 10 bin lira ödeyeceğine dair anlaşma yaptı. Ancak tam 6 ay boyunca kirasını yatırmadı.

Yine iddialara göre apartmanın aylık 500 lira olan aidatını da tam 24 ay ödemedi. Bunun üzerine doğalgazı müşterek olan ve sonradan dairelere ortak bölünen apartmanın borç nedeniyle doğalgazı kesildi. Ev sahibi Nilgün Keçili ise Ayşe Kucuroğlu'nun sürekli aradı. Ulaşmaya çalıştı. Ancak Ayşe Kucuroğlu hiçbir telefona çıkmadı. Sırra kadem bastı. Bunun üzerine ev sahibi, Ayşe Kucuroğlu'nu mahkemeye vererek, alacakları için haciz kararı çıkardı. Ayşe Kucuroğlu, Bebek'te bulunan lüks dairede, beş çocuğu ve bakıcılarıyla birlikte toplam on kişi ile beraber yaşıyorlar. Kirasını ve aidatını ödemeyen Kucuroğlu, tüm sosyete davetlerinde, her gece başka kıyafetle dergilere poz veriyor.

Bir döneme damga vuran, Türkiye'nin reklam dünyasına yön veren iş adamlarından Nail Keçili, Instagram hesabından sosyetik figür Ayşe Kucuroğlu'na ateş püskürdü.

Kucuroğlu’nu sosyal medya hesabından defalarca hedef alan Keçili devamında ise “Aksi taktirde günah bizden gidecek. Üzüleceğiz.ama ben o kirayla yaşıyorum. Sizin ne hakkınız bana bu kötülüğü yapmaya. Evi gasp ettiniz. Şu resimdeki hale bak. Yemeklerin en pahalısı ve çeşitlisi, elinde içki, bana ızdırap çektiriyorsun. Ne kadar kalpsiz ve kötüymüşsünüz. Çıkın evden” diye yazdı.

Nail Keçili aylardır, Ayşe Kucuroğlu’nun kendisine kira ödemediğini belirterek sosyal medya hesabından hedef alıyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde