Sosyeteye nazar değdi: O da boşanıyor

Sosyeteye nazar değdi: O da boşanıyor

2015 adeta ayrılık yılı oldu! Birkaç aylık evlilerden de, yıllarca aynı yastığa baş koyan isimlerden de ardı ardına şok ayrılık haberleri geliyor.

Sosyeteye nazar değdi: O da boşanıyor
16px
24px
08.10.2015 05:01
ABONE OLgoogle
2015 adeta ayrılık yılı oldu! Birkaç aylık evlilerden de, yıllarca aynı yastığa baş koyan isimlerden de ardı ardına şok ayrılık haberleri geliyor. Bu furyaya son katılan isimler ise Alinur- Enci Velidedeoğlu çifti oldu. Evet; yanlış okumadınız. 2007 yılında büyük bir aşkla evlenen reklam dünyasının dahi çocuğu Alinur Velidedeoğlu ile Süzer Ailesi'ne mensup işkadını Enci Velidedoğlu'nun evliliği de maalesef bitiyor. 

ENCİ HANIM KAFASINA KOYMUŞ 

Bir yıllık flörtün ardından aralarındaki 27 yaş farka rağmen evlenen ve birbirlerini hep çok sevdiklerinden dem vuran çiftin arasına ne girdi merak ettim doğrusu.

İlk evliliğini Sarah Bennet ile yapan Alinur Bey, bir dönemin hızlı çapkınlarından biriydi ama evlendikten sonra durulmuştu. En azından ben öyle biliyorum. Ancak boşanmak isteyen tarafın Enci Velidedeoğlu olduğunu duyunca, içime bir kurt düşmedi değil doğrusu.

Aralarının uzun süredir kötü olduğu öğrendiğim çiftten Enci Velidedeoğlu, boşanmayı kesin olarak kafasına koymuş ama eşi sürekli iş seyahatinde olduğu için resmi işlemleri başlatamamış. En son Toronto'ya giden eşini beklemek istemeyen Enci Hanım, önceki gün Alinur Bey'in avukatına boşanma ihtarnamesi göndermiş. Anlaşılan Enci Hanım, Alinur Bey'i bulamasa bile, gıyabında sekiz 

2015 SOSYETEYE UĞURSUZ GELDİ

2015 yılında sosyetik çiftlere bir haller oldu! Ardı ardına boşanma ve ayrılma haberleri duyuyorum. Sırf bu hafta; Ünal Aysal ile Yunan eşi Fani Aysal'ın boşanma kararı aldığını, Gökhan-Siren Ertan Çarmıklı çiftinin boşanma protokolü imzaladığını öğrenmiş ve sizlerle paylaşmıştım. Yazın ayrılan Malkoç Süalp ile Bade İşçil de şu an boşanmak için adliye koridorlarını arşınlıyor. Serdar Bilgili-Nazlı Çelik, Cem- Arzu Kaprol, Murat Ersönmez- Sinem Güven, Emre Kıramer-Naz Elmas ise bu yıl boşanan isimlerden sadece birkaçı. 

Bülent Cankurt/sabah
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde