Sosyetenin ünlü ismi internetten medya hizmeti verecek!

Sosyetenin ünlü ismi internetten medya hizmeti verecek!

Cemiyet hayatının tanınmış simaları internet yatırımına merak sardı

Sosyetenin ünlü ismi internetten medya hizmeti verecek!
16px
24px
01.02.2013 11:42
ABONE OLgoogle

İnternet üzerinden alışveriş hızla yayılıyor. Dünya genelinde online alışverişin hacmi 1.5 trilyon doları aştı. Türkiye’de ise 2012 yılında 20 milyar TL’yi buldu. Bu alanda peş peşe şirketler kuruluyor. Büyüklü küçüklü birçok şirket bu alanda yatırımlar yapıyor.

Atletico Madrid’de top koşturan milli futbolcu Arda Turan, cemiyet hayatının tanınmış simalarından Elif Dürüst gibi birçok ünlü internet üzerinden alışveriş siteleri kurmuştu. Bu konudaki haberleri dergimizde sık sık yer verdik. Bu kez yine bu alanda kurulan yepyeni bir şirketten bahsedeceğiz.

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Akkök Holding’in veliahtı Raif Dinçkök’ün eşi Esra Dinçkök ve Zeynep Mutlu ortak oldu.

50 bin TL sermayeli şirkete Esra Dinçkök’ün kardeşi Aslı Münevver Tümen de üçüncü ortak olarak girmiş. Şirket merkezi olarak ise İstanbul Emirgan’da bir adres gösterilmiş. Şirketle ilgili yetkililere ulaşamadık. Ancak ana sözleşmesinde faaliyet alanları “İnternet üzerinden verilecek medya hizmetleri, internet üzerinden her türlü pazarlama ithalat ve ihracat ilişkilerinin kurulması” şeklinde özetlenmiş.

Şirketin yönetim kurulu başkanlığını Zeynep Mutlu, bakan yardımcılığını da Esra Dinçkök üstlenmiş.

Bize gelen bilgilere göre üç ortak son dönemlerin trendi olan internet üzerinden alışveriş sitesi kurup şirketlerinden bağımsız ticaret yapacaklarmış...

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde