Sosyete şokta: Ünlü modacı tek celsede boşandı

Sosyete şokta: Ünlü modacı tek celsede boşandı

Türkiye'nin ismini yurt dışında duyuran modacılardan Arzu Kaprol, 17 yıldır evli olduğu eşi Cem Kaprol'den tek celsede boşandı.

Sosyete şokta: Ünlü modacı tek celsede boşandı
16px
24px
08.05.2015 05:22
ABONE OLgoogle
Türkiye'nin ismini yurt dışında duyuran modacılardan Arzu Kaprol, 17 yıldır evli olduğu eşi Cem Kaprol'den tek celsede boşandı. Çift, Kaprol markasını birlikte yaratmış ve Paris Moda Haftası'nın takvimine sokmayı başarmıştı. 

İKİZLER ANNEDE

Arzu Kaprol'un, aynı zamanda markasının CEO'su olan eşinden boşanma kararı herkesi çok şaşırttı. Çiftin 2004 yılında mikroenjeksiyon yoluyla dünyaya gelen ikizlerinin velayeti ise annelerine verildi. 

17 YILLIK EVLİLİK TEK CELSEDE BİTMİŞ!

Ülkemizin adını dünyaya duyurmayı başaran modacılarından Arzu Kaprol'un özel hayatıyla ilgili sürpriz bir gelişme öğrendim. Arzu Kaprol, yaklaşık 17 yıl önce evlendiği ve sonra ortağı olan Cem Kaprol'den boşanmış!

Kaprol Grubu'nun CEO'su Cem Bey ile 2011 yılında Paris Moda Haftası'nın resmi takvimine girme başarısını gösteren Arzu Kaprol'ün arasına ne girdi bilmiyorum ama evlilikleri tek celsede bitmiş!

Sürekli mutluluklarından bahsedilen çiftin boşanması, herkesi şaşırtacaktır herhalde. Arzu Hanım, mikroenjeksiyon yöntemiyle hamile kaldığı ve 2004'te dünyaya getirdiği ikizlerinin velayetini de almış. İkisinin de yolu açık olsun... 
Bülent Cankurt/sabah
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde