Sosyete bu ayrılığı konuşuyor

Sosyete bu ayrılığı konuşuyor

Son zamanlarda ünlü çiftlere bir haller oldu. 21 yıldır evli olan Erdem- Candan Kıramer çiftinin boşanıyor...

Sosyete bu ayrılığı konuşuyor
16px
24px
09.03.2017 07:18
ABONE OLgoogle

Günaydın yazarı Bülent Cankurt köşesinde sosyetenin konuştuğu ayrılığı yazdı. Cankurt, 21 yıldır evli olan Erdem- Candan Kıramer çiftinin boşanacağını yazdı.

Bülent Cankurt’un yazısı şöyle:

“Son zamanlarda ünlü çiftlere bir haller oldu; ardı ardına mutsuz evlilikler ve boşanma haberleri duyuyorum. Ancak son öğrendiğim resmen dudak uçuklatacak cinsten! Çünkü tam 21 yıldır aynı yastığa baş koyan ve mutlulukları parmakla gösterilen Erdem- Candan Kıramer çiftinin evliliği bitiyor.

İlk duyduğumda hiç ihtimal vermedim ama aileye yakın bir kaynaktan teyit ettim ki, boşanmak için resmi işlemleri de başlatmışlar.

BOŞANMA NEDENİ ÜÇÜNCÜ ŞAHIS MI

Erdem Kıramer ile 21 yıllık hayat ortaklığını sonlandırmaya hazırlanan Candan Kıramer'in önceki ay da Bettina Machler ile olan 10 yıllık iş ortaklığını bitirmesi tatsız bir tesadüf oldu. Bu arada sosyete kulislerinde bu evliliğin bitmesine neden olarak bir üçüncü şahsın varlığından bahsediliyor.

Muhataplarından teyit edemesem de, boşanmak için resmi işlemleri başlattıklarını söyleyen aile yakını, bu dedikoduları da kesin bir dille yalanladı. Bir süredir devam eden fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıklardan dolayı birbirlerini kırmadan dostça evliliklerini bitirmeye karar vermişler.

Halen aynı evde oturmaya devam eden Kıramer çifti, avukatları detayları hallettikten sonra anlaşmalı olarak tek celsede boşanacakmış.

İkisi için de hayırlısı olsun.

Temmuz 1996'da evlenen çiftin ikisi de ikinci evliliğini yapmıştı. Sosyetenin ünlü kuaförü Erdem Kıramer, ilk evliliğini Adnan Menderes'in eski gelini İpek Kıramer'le; Candan Kıramer ise, bir dönemin ünlü yarış pilotu Metin Kap ile yapmıştı.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde