Sosyete bayramda nerede?

Sosyete bayramda nerede?

Dokuz günlük bayram tatillerine alışık olan İstanbul'un elitlerine, Allah yine gönüllerine göre verdi!

Sosyete bayramda nerede?
16px
24px
26.09.2008 13:27
ABONE OLgoogle

Bayram tatilinin dokuz gün olduğunun açıklanmasının ardından programlarını yapan İstanbul'un elitleri, bugün itibariyle havalimanına akın edecek. Birkaç istisna dışında, her zaman olduğu gibi bu kez de neredeyse hepsi tercihlerini yurtdışından yana kullandı.

Avrupa'ya gideceklerin yanı sıra okyanusu aşıp Amerika'ya, hatta Uzakdoğu'ya gidenler bile var. İşte uzun bayram tatilini fırsat bilip kaçamak yapacak olan sosyetiklerin tatil tercihleri...

AYTEK-MARTHA ŞAVKAN
Sosyetede 'Brezilyalı Sevgili' modasını başlatan Selim Hamamcıoğlu'ndan hızlı davranan Aytek Şavkan, bu bayram tatilinde eşi Martha'nın ailesinin elini öpmeye Brezilya'ya gidiyor.

OSMAN-ZEYNEP ÇARMIKLI
Osman-Zeynep Çarmıklı çifti, tatil programlarını kendilerine ilk torun mutluluğu yaşatan kızları Selin ve damatları Uzay Kozak ile birlikte yapmış. Rotaları ise Çin'in başkenti Pekin.

ÇİĞDEM KAYALIUĞUR GÜVEN
Neredeyse bütün yazı Bodrum'da geçiren Çiğdem Kayalı-Uğur Güven çifti, bayram tatilinde Paris'te olacak. Çiğdem Hanım; Mustafa Denizli'den olan kızı Lal Paris'te öğrenim gördüğü için, orada hem kızıyla hasret giderecek hem alışveriş yapacak.

SELMA TÜRKEŞ
Her fırsatta soluğu Phuket Adası'ndaki evinde alan Selma Türkeş, geleneğini yine bozmamış. Birkaç günlüğüne Hong Kong'da çalışan oğlu Destan'ın yanına uğrayıp, sonra Phuket'teki evine geçecek.

YURDALIVANA SERT
Bu yaz 'İkoncan Ligi'ne transfer olan Ivana Sert de, anne ve babasıyla hasret gidermek isteyenlerden. Sert Ailesi, bu bayramı Ivana Hanım'ın memleketi olan Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da geçirecek.

KEMAL-FERYAL GÜLMAN
Sosyetenin sevilen çifti Kemal-Feryal Gülman, bayramda cruise tatili yapmayı tercih etmiş. Dünyanın en büyük ve lüks gemisi 'Independence Of the Seas' ile Kuzey Akdeniz kıyılarını gezecekler.

HEVES EKİNCİ
Heves Ekinci bayram tatilinde rotasını Londra'ya çevirenlerden. Arkadaşları ile buluşup, Londra'nın altını üstüne getirecek olan Heves Hanım, kışlık gardırobu için alışveriş de yapıp öyle dönecek.

CELAL-ŞEBNEM ÇAPA
Celal Çapa ile eşi Şebnem Hanım, bayram tatillerini 15 güne çıkaranlardan. Hafta başında Londra'ya giden çift, oradan Paris'e geçti. Bayram boyunca da baş başa Hong Kong'un tadını çıkaracaklar.

MÜGE-ERCAN CANMUTLU
Sosyetenin 'en bonkör' kocası ilan edilen Ercan Canmutlu ile eşi Müge Hanım, çocuklarıyla birlikte bayram tatilini modanın başkentlerinden Milano'da geçirmeye karar vermiş.

KALPAKÇIOĞLU, RIZA TANSU MİNE
Rıza Tansu ile yaklaşık üç aydır flört ettiği sevgilisi Mine Kalpakçıoğlu, okyanusu aşıp, bayram tatilini Los Angeles'ta geçirmeye karar verenlerden.

Türkiye'de Kalanlar
* Siren Ertan-Gökhan Çarmıklı (Çeşme)
* Kaan-Merve Gürsel (İstanbul)
* Metin-Zeynep Fadıllıoğlu (İstanbul)
* Haluk-Deniz Berdan (Göcek)
* Adnan-Begüm Şen (Çeşme)
* Dalia Garih, Gary Lachman (Fethiye)
* Özcan-Aylin Tahincioğlu (Göcek)
* Okan-Elif Tapan (İstanbul)
* Mehmet-Leyla Alaton Günyeli (Fethiye)
* Nil Bentürk (İstanbul)

Bülent Cankurt/Günaydın

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde