Sosyal medyayı sallayan Cenk Tosun mesajı

Sosyal medyayı sallayan Cenk Tosun mesajı

Everton Kulübü'nün Cenk Tosun'un transferini açıklamasının ardından Premier Lig'in resmi hesabından özel bir video yayınlanarak milli futbolcuya "Hoş geldin" denildi.

Sosyal medyayı sallayan Cenk Tosun mesajı
16px
24px
06.01.2018 09:42
ABONE OLgoogle

Beşiktaş'tan Everton'a transfer olan Cenk Tosun, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Beşiktaş’ın “Yaşadığımız unutulmaz” başlıklı veda videosuna, Everton resmi hesabından yanıt geldi. İngiliz kulübünün resmi sosyal medya hesabı Türkçe olarak, “Everton’a hoş geldin Tosun Paşa. Hiç merak etmeyin, ona burada çok iyi bakacağız” mesajını ve Cenk Tosun’un “Herkese merhabalar, destekleriniz için teşekkür ediyorum. Umarım bundan sonra Everton’ı desteklersiniz” sözlerini söylediği videosunu paylaştı.

Beşiktaş Kulübü’nün resmi hesabı ise yanıt olarak, “Biz ona gözümüz gibi baktık, bundan sonra Tosun Paşamız size emanet” notunu düştü.

HOŞ GELDİN

Beşiktaş’ın milli futbolcusu Cenk Tosun, Everton’la 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Resmi açıklamanın ardından Premier Lig’in sosyal medya hesabından Cenk Tosun için özel bir video yayınlandı.

Premier Lig’de forma giyen Türk futbolcular, Muzzy İzzet, Tugay Kerimoğlu, Colin Kazım ve Tuncay Şanlı’nın attığı gollere yer verilen videoda Cenk Tosun’a “Hoş geldin” denildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde