Sosyal medyaya damga! #EyvahBabamSosyalMedyada

Sosyal medyaya damga! #EyvahBabamSosyalMedyada

Damat Tween ve D’S Damat markaları Babalar Gününe Özel projesi #EyvahBabamSosyalMedyada ile bu sefer de sosyal medyaya damga vurdu.

Sosyal medyaya damga! #EyvahBabamSosyalMedyada
16px
24px
14.06.2019 10:27
ABONE OLgoogle

Orka Holding bünyesindeki Damat, Tween ve D’S Damat markaları, Babalar Günü’ne özel geliştirdiği “Eyvah Babam Sosyal Medyada” projesi ile müşterilerine ve sosyal medya takipçilerine neşeli anlar yaşatıyor.

Moda perakendesinin lider markaları, ailelerin sosyal medyada yaptıkları yorum ve paylaşımlardan yola çıkarak oluşturduğu “Eyvah Babam Sosyal Medyada” projesi ile babalar ve çocuklarına esprili bir anlatımla sosyal medya iletişim önerileri sunuyor.

Önerilerini “Eyvah Babam Sosyal Medyada” başlıklı bir kitapçık bastırarak mağazalarda müşterilerine dağıtan ve yüzleri güldüren markalar, aynı zamanda bu önerilerini “Babalar için Sosyal Medya El Kitabı” adı altında markaların sosyal medya hesaplarında da paylaşıyor.

“Canım babama… Bana bu hayatta çok şey öğrettin, ama bu sefer bir şeyler öğretme sırası bende” anlayışıyla oluşturulan projedeki mesajlar arasında; “Gündelik konuları çocukların paylaştığı postların altına yorum olarak yazmayın. Örnek; Hamdi amcanı ara” ve “Mesajları kelime kelime değil cümle olarak yollarsanız daha iyi olur, insanın içi şişiyor haliyle” gibi espriler bulunuyor.

Hem Yazılı Hem Dijital Medyaya Damga Vurdu

Eyvah Babam Sosyal Medyada başlıklı bir kitapçık bastırarak mağazalarında müşterilerine dağıtarak yüzleri güldüren markalar aynı zamanda influencerların da dahil olduğu ve paylaşım yaptığı bir sosyal medya projesi yürüttü.

Orka Holding markalarının babalar ve çocukları arasındaki sosyal medya ilişkisine esprili öneriler getiren projeyi markaların aşağıdaki sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

İŞTE O MESAJLAR

İnstagram.com/dsdamatonline

instagram.com/damat_official

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde